2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید خودکشی قضیش چی بود

240 بازدید | 19 پست

فقط فهمیدم همه مسخرش کردن و الانم تاپیکش تعطیل شده

میشه یه نفر خلاصه بهم بگه؟ کنجکاو شدم

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتن همسر سابقشون شب عروسی ایشون به قصد کشت رفته تو دل 18 چرخ

مرسی جواب دادید

خب فوت شده بود؟چیشد بعدش؟

نویسنده اش ذهن خلاق خیالبافی نداشته دستش رو شد دروغ میگه

چون شبیه فیلما بود همه گفتن دروغه؟یا سوتی چیزی داد؟

اره همون چیشده؟‌ ماجرا چیه؟

هیچی قشنگ رمان یه نوجوان 15،16 ساله بود، گف جدا شده ام دوباره ازدواج کردم، فردای عروسیم شوهر سابقم مست  کرده با سرعت رفته زیر 18 چرخ، رفته کما، از ماه عسل که برگشتیم هم خانواده خودم هم شوهرم دور هم جمع بودیم، بابام گوشیش تندتند زنگ میزد، میرف بیرون حرف می‌زد، آخر پشت سرش رفتم و حرفاشو و شنیدم، بعدش گفتم بابا، رضا طوریش شده گف نه، گفتم آخه خودت الان تو تلفن گفتی زنده ی پسرتون چه به درد دخترم خورد که مرده اش چه به دردش بخوره، بعدش گف بابام میگه خانواده شوهر سابقت میگن تو بری بالا سرش باهاش حرف بزنی، چون تو رو خیلی دوس داشته، احتمالا از کما بیاد بیرون، یعنی همون پست اول من فهمیدم رمان هس، همه هم نوشته بودن داستان و تخیلات هس، واقعا هم تخیلات بود