2777
2789
عنوان

مامان ازت بدم میاد😃💔

398 بازدید | 38 پست

الهی یا من بمیرم یا تو :)

نه... الهی که تو سایه ت سر بقیه بچه هات باشه 

اما من ؛

یا جوون مرگ شم

یا خدا نتیجه تلاشامو بده و دورم کنه انقدررررر ازت دور شم انقدرررر ازت دور شم و برم بالا که یادم بره مادری داشتم 😭

ازت متنفرم مامان ...

هر روز از دست تو پیش خدا گریه میکنم 

خدایا من اگر محبتی دیدم محبت تو بوده نه مامانم

انیدوارم یه روز همینجا تاپیک بزنم که بلاخره از دستش نجات پیدا کردم

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال دیگه به این حرفت میخندی😅😅

دیگه نمیشه 

هنوز 13 سالم بود بهم میگفت جن.ده 

الان 18 سالمه چه تغییری کرده .... هیچ

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

موقعیت ازدواج داری؟ یا دوست داری ازدواج کنی ؟چقدر مامانای سمی زیاد شدن چرا این‌جوری شده آخه

کاش من مامان نشم که دخترمو زجرکش کنم😭😭

چیکار میکنه مگه

همیشه عصبیه دوس داره دعوا کنه کتکم بزنه 

سر هیچی 

صبح اومده میگه روسری فلان رنگو بده میگم همون روسری خودم ؟ 

میگه بزنمت دهنت تا اینجوری حرف نزنی؟؟؟

مگه چی گفتم؟؟

میگه بیخود گفتی روسری خودم من برات خریدم

کاش من مامان نشم که دخترمو زجرکش کنم😭😭

منم مث توعم

تقریبا همسنتم

ازدواج کردم بخاطر فرار ازشون

بازم فایده نداره

عقده ای شدم سر بچم خالی میگم کاش ادمای ک نرمال نیستن بچه دار نمیشدن منم نرمال نیستم فک میکردم میتونم مادر خوبی بشم براش کم نمیزارم ولی بعضی وقتا حمله عصبی بهم دست میده نمیتونم کنترل کنم داد میزنم سرش اونم ۱/۵سالشه از خودم متنفرم حالم از خودم بهم میخوره