2777
2789
عنوان

خانما طلا این چندروزکه

207 بازدید | 7 پست

داره میره بالا یهوممکنه پایین بیاد یکدفعه ای 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زده ۳۸۰۰ تابلو چند میخرن؟

این خام هست نو اجرت مالیات و شود فروشنده میاد روش ولی دست دو فقط 7درصد فروشنده 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
گلم منظورم اینه برم طلا بفروشم گرمی چند ازم میخرن؟

معمولا 40تا50 زیر قیمت تابلو بسته به انصاف طلا فروش داره بعضیاکمترهم کم میکنن

منم میخواستم بفروشم گرون شده امروز برم؟

نمیدونم گلم ولی من یکی خواستم بخرم گرون شد خواستم بفروشم ارزون میشه تواین چند روز خیلی یهو وزیاد داره میره بالا متلا دیشب بعداز ظهر یاو 47تومن رفت بالا من تاحالا ندیده بودم اینقد زیاد یهو بره بالا