2777
2789
عنوان

سریال طوبی رو کی دیده بچه ها

1726 بازدید | 9 پست

سلام خانما من دورادور سریالو دیدم چرا فخر الدین سر طوبی زن دوم گرفت و اینکه چرا طوبی هنوزم میخوادش با وجود این .میشه اگه دیوید بگید چرا این اتفاقا افتاد؟و اینکه فخر الدین زن دومیرو هم میخواد؟

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فخرالدین مجبور شد با آنیه ازدواج کنه

نامادری فخرالدین و طوبی(همسراولش)ایرانی بودن و شیث توی ارتش خدمت میکرد و حکم اخراج شون از عراق رو گرفته بود

از طرفی طوبی وفخرالدین قبلا توی ایران فعالیت سیاسی داشتن و اگه برمیگشتن ایران حکم شون اعدام بود

شیث براشون شرط گذاشت که اگه فخرالدین با آنیه ازدواج کنه

اونا ازعراق اخراج نمیشن و میتونن توی عراق بمونن

فخرالدین و آنیه به ظاهر ازدواج کردن

اما فقط هم خونه بودن مثل دوتا دوست 

برای همین ازدواج دوم فخرالدین روی رابطه اش با طوبی تاثیر منفی نذاشت

البته فخرالدین درقبال ازدواج باآنیه عمارت شون و یه سری املاک دیگه هم به نام آنیه کرد چون از شروط ازدواج بود

اینم بگم که آنیه خواهر شیث بود

وشیث بخاطر دسترسی به املاک فخرالدین این بازیا رو درآورد

آنیه هم چون از قبل فخرالدین رو دوست داشت حاضر شد باهاش ازدواج کنه تا جونشون رو نجات بده وگرنه بخاطر خونه و عمارت بافخرالدین ازدواج نکرد

البته فخرالدین درقبال ازدواج باآنیه عمارت شون و یه سری املاک دیگه هم به نام آنیه کرد چون از شروط ازد ...

مرسی گلم کامل فهمیدم چی به چی شد اصلا حالم از فخرالدین داشت بهم میخورد سر این قضیه 😁الان خیالم راحت شد

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم