خانما یکی بیاد بگه وقتی صبر میاد یعنی چی؟ چندین بار امتحان کردم هرکاری میخوام انجام بدم صبر میاد و اون کار انجام نمیشه چندسال پشت کنکور هرموقع صحبت از قبولی میکنم صبر میاد قبول نمیشم امروزم اولین روزی بود که خواستم شروع کنم دوباره صبر اومد معنیش چیه صبر یعنی چی اصلا؟؟؟
اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا زندگیتون رو معژل این چرت و پرتا میکنید؟😐🙄😳
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
علم روانشناسی میگه وقتی شما از یه سنگ انتظار معجزه داشته باشین و اعتقادتون این باشه که اون سنگ براتون معجزه میکنه حتما معجزه میکنه شما به این که صبر میکنید اعتقاد پیدا کردین برای همینم هست که براتون پیش میاد
روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید
اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره