سلام. من بچه اولمو ۲۸ سالگی به دنیا آوردم و دومی رو ۳۱ سالگی . از اولی راضی ام ولی دومی رو قربونش برم باید یکم بیشتر فاصله میدادم. البته الان دیگه گذشت و راضی ام در کل
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۲۵ سالم بود پسرم به دنیا اومد الان ۵سالشه، خداروشکر ولی یه چیزی بگم برا بچه دار شدن اعصاب قوی میخواد واقعاً مهمه خیلی مهم، شما اگه همه چیزت اوکی هست خب بیار عزیزم هروقت خودتون صلاح میدونین
۲۹ عروسی کردم و الان ۳۷ هست و سه تا زایمان زودرس و سقط داشتم متاسفانه فعلا ندارم الان میگم اگه برگردم عقب حتما ۱۵ سالگی شوهر میکنم و ۱۷ سالگی بچه اول مو میارم چون مسایل نازایی و مشکلات بارداری خیای خیلی زیاد شده دیگه مثل قدیم نیست باید از الان شروع کنی من که ۷ سال مستاجر بودم بازم باردار میشدم بچه خیلی مهمه آدم سالهای بعدی میفهمه
اوای ۱۸دومی ۲۴به عقل الانم بودم فقط دومیو میاوردم سنت مهم نیست مهم اینه ک حداقل ۵ ۶ سال اول زندگی بچه نیاری از تنهاییت و تایم آزادت لذت ببری
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇