2777
2789
عنوان

انصراف بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 38 پست

من ازینجا انصراف میدم مدرسه عادی میرم ۵ ۶تومن میدن اما به زبون خودم حرف میزنم کمتر بهم فشار میاد 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزمه خوبی داره برم تازه منه بدبخت ۳ سال متوالی درخواست دادم تا قبول کردن

من آرامشم برام مهمتره مگر اینکه تدریس به زبان انگلیسی برام آب خوردن باشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من ۱۲ سال این مدلی درس دادم پارسال استخدام شدم کلا دو سال بیمه برام رد شده بود اما چون امتیاز استخدا ...

من حتی دوست ندارم استخدام بشم 

دوست دارم آموزشگاه بزنم 

مال خودم کار کنم 

اونم کلی سرمایه میخاد

اگر استعفا بدم _ نمی‌دونم قبول کنن یا نه _ همیشه قرارع به خودم بگم بی عرضه 

خانوادمم همین طور 

الان تو دفتر نشستم چشمام پر از اشکه

برگشتی خونه یه کاچی درست کن بخور ، خرما گردو همیشه کنارت باشه ، خودتو تقویت کن زیاد هم فکر نکن ، خیلی وقتها فکر یه چیز از خود اون چیز خیلی سخت تره

عجب 
اسی ساعت کاریت چه طوره!؟؟ من بودم میموندمبذار خداقل از تایم پریودت بگذر بعد تصمیم بگیر

از هفت تا دو مدرسه 

سه تا پنج آنلاین خصوصی 

پنج تا ده و نیم شب آموزشگاهم 

بعد ساعت ۱۱:۳۰ میرسم خونه 

میخابم

باید پنج صبح بیدار بشم

درس های مدرسه بخونم 

فکر کن باید به زبان انگلیسی ریاضی درس بدم خیلی سختههههبه کوه خوردن افتادم

بلانسبت عزیزم 

اگه خیلی سختته انصراف بده هیچ چیز مهم تر از روح و روان و سلامتیت نیست عزیزم ❣️ 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
من هروقت تو پریودی تصمیمی گرفتم گند زدم، صبر کن خوب شی بعد عاقلانه فک کن