2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خود شوهرم گفت انجام بده

اها همین، خداوکیلی این مردا چ کارایی از ما نمیخان

بعد خودشون انقد ب دم و دسگاشون افتخار میکنن سیاه دراز چروک 😕

اونوقت آقا میده چندمدت نباید نزدیکی کنی،چقد طول میکشه رو پا بشی عفونتت بیشتر میشه شاید حتی میل جنسیت کم بشه(بخاطر دردایی ک داری دلزده بشی)؟؟

توروخدا اگه خودتون اذیت نمیشین هیچوقت بخاطر مردا زیر بار همچین کارایی نرین  مگه اونا واسه ماها یک درصد تغییر تو خودشون میدن؟ اخرشم باز ناراضین

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اها همین، خداوکیلی این مردا چ کارایی از ما نمیخانبعد خودشون انقد ب دم و دسگاشون افتخار میکنن سیاه در ...

بنظرم اونا نکنن ولی ما باید بهترین ورژن خودمون باشیم خب بی شک کیفیت رابطه رو خیلی افزایش میده 

فقط می تونم بگم انجام نده در مورد تجربه و این چیزا برو تاپیک های ابتدایی و آخری های من رو بخون همه چیز رو توضیح دادم از بس اومدم گفتم انجام ندید و این موضوع رو تایپ کردم همه جا انگشتام درد گرفته ... اگر خودتو دوست داری اینکارو نکن

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...