خانهدارناوارد مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 عنوان دهه هشتادیا نطر بدن 212 بازدید | 25 پست برا خواهرزاده م که پسره ۱۸ سالشه کادو تولد چی بگیرم؟کت شلوار میتونم بگیرم؟یا ساعت؟(تا دو تومن چیز خوب گیرم میاد؟) تو پیجای معروف نگاه کردم کمترین قیمت ۶.۹۰۰ بود😶یا ست کیف کمربند؟ تی شرت شلوار بلد نیستم انتخاب کنم 🙁اسیر شدما شما بگید چی بگیرم؟ چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد 1403/07/02 | 03:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهفامهربان عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 1168 کت شلوار نگیر یه دست لباس اسپرت بگیر یا کفش یا ادکلنی چیزی آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
babygirllneedyou عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5088 کت شلوار اصلاا ساعت یا عطر خوبه یه مثلا توی اف های نایکی و پوما برو یه تیشرت و شلوارک بگیر براش
خانهدارناوارد مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 کت شلوار نگیر یه دست لباس اسپرت بگیر یا کفش یا ادکلنی چیزی لباس اسپرت آنلاین چه جوری بگیرم؟چی سرچ کنم؟ چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
خانهدارناوارد مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 کت شلوار اصلاا ساعت یا عطر خوبه یه مثلا توی اف های نایکی و پوما برو یه تیشرت و شلوارک بگیر براش پیج داری معرفی کنی؟؟؟ چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
babygirllneedyou عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5088 پیج داری معرفی کنی؟؟؟ من نه عزیزم گوشی ندارم خراب شده
خانهدارناوارد مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 برو تو مخش ببین چی دوست داره همونو بگیر چه جوری بپرسم؟بگم برا بردار زاده همسرم میخوام یه چی بگیرم تو سن شماست چی بگیرم تابلو میشه؟دوهفته دیگه تولدشه چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
مهفامهربان عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 1168 لباس اسپرت آنلاین چه جوری بگیرم؟چی سرچ کنم؟ انلاین حتما میخوای باشه🤔 تو اینیستا پیج های خوبی هست اما بنظزم حضوری بری بخری خیلی بهتره آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 13515 براش باکس مردونه بخر من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خانهدارناوارد مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 من نه عزیزم گوشی ندارم خراب شده بگم برا بردار زاده شوهرم میخوام یه چی بگیرم تو سن شماست چی بگیرم تابلو میشه؟دوهفته دیگه تولدشه چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
خانهدارناوارد مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 انلاین حتما میخوای باشه🤔 تو اینیستا پیج های خوبی هست اما بنظزم حضوری بری بخری خیلی بهتره اصلا حضوری بلد نیستم برا اون سن پسرا چیزی بگیرمحداقل آنلاین عکسی چیزی رو به کسی نشون میدم مشو ت میگیرم چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
babygirllneedyou عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5088 بگم برا بردار زاده شوهرم میخوام یه چی بگیرم تو سن شماست چی بگیرم تابلو میشه؟دوهفته دیگه تولدشه خدایی کت شلوار خیلی داغونه سنشم کمه واسش ست چرم و کمربند و اینا نگیر پسرای دهه هشتادی زیاد تو موود این چیزا نیستن ولی ساعت خوبه بنظرم
خانهدارناوارد مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 خدایی کت شلوار خیلی داغونه سنشم کمه واسش ست چرم و کمربند و اینا نگیر پسرای دهه هشتادی زیاد تو موود ا ... ولی خیلی به کت شلوار اهمیت میدن که خواهرم میگه همش میره مهمونی کت شلوار میپوشه که چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد