2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا نطر بدن

196 بازدید | 25 پست

برا خواهرزاده م که پسره ۱۸ سالشه کادو تولد چی بگیرم؟

کت شلوار میتونم بگیرم؟

یا ساعت؟(تا دو تومن چیز خوب گیرم میاد؟) تو پیجای معروف نگاه کردم کمترین قیمت ۶.۹۰۰  بود😶

یا ست کیف کمربند؟

تی شرت شلوار بلد نیستم انتخاب کنم 🙁

اسیر شدما 

شما بگید چی بگیرم؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کت شلوار نگیر یه دست لباس اسپرت بگیر یا کفش یا ادکلنی چیزی

لباس اسپرت آنلاین چه جوری بگیرم؟

چی سرچ کنم؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
کت شلوار اصلاا ساعت یا عطر خوبه یه مثلا توی اف های نایکی و پوما برو یه تیشرت و شلوارک بگیر براش

پیج داری معرفی کنی؟؟؟

برو تو مخش ببین چی دوست داره همونو بگیر

چه جوری بپرسم؟

بگم برا بردار زاده همسرم میخوام یه چی بگیرم تو سن شماست چی بگیرم تابلو میشه؟

دوهفته دیگه تولدشه

لباس اسپرت آنلاین چه جوری بگیرم؟چی سرچ کنم؟

انلاین حتما میخوای باشه🤔 تو اینیستا پیج های خوبی هست 

اما بنظزم حضوری بری بخری خیلی بهتره

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
من نه عزیزم گوشی ندارم خراب شده

بگم برا بردار زاده شوهرم میخوام یه چی بگیرم تو سن شماست چی بگیرم تابلو میشه؟

دوهفته دیگه تولدشه

انلاین حتما میخوای باشه🤔 تو اینیستا پیج های خوبی هست اما بنظزم حضوری بری بخری خیلی بهتره

اصلا حضوری بلد نیستم برا اون سن پسرا چیزی بگیرم

حداقل آنلاین عکسی چیزی رو به کسی نشون میدم مشو ت میگیرم 

بگم برا بردار زاده شوهرم میخوام یه چی بگیرم تو سن شماست چی بگیرم تابلو میشه؟دوهفته دیگه تولدشه

خدایی کت شلوار خیلی داغونه سنشم کمه واسش ست چرم و کمربند و اینا نگیر پسرای دهه هشتادی زیاد تو موود این چیزا نیستن ولی ساعت خوبه بنظرم

خدایی کت شلوار خیلی داغونه سنشم کمه واسش ست چرم و کمربند و اینا نگیر پسرای دهه هشتادی زیاد تو موود ا ...

ولی خیلی به کت شلوار اهمیت میدن که 

خواهرم میگه همش میره مهمونی کت شلوار میپوشه که