2777
2789

بخاطر دخالت های مادرشوهرم چندبن بار بحث کردیم امشبم باز سر دخالت ها و یاد دادن مادرشوهرم شدیدا دعوا کردیم ولی شوهرم معتقده مادرش صلاح مارو میخاد نظر میده حتی میخاست بخاطر اون روم دست بلند کنه

بین دوراهی موندم ک ولش کنم برم یا فعلا صبر کنم

اینم بگم‌شوهرم عمراااا قبول کنه ک مادرش دخالت میکنه و باعث اختلاف ما مادرشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد بگو تا قبول کنه منم همین بودم ولی خودش بلخره قبول کرد تاپیک قبلمو بخونید دارم‌خون گریه‌مکنم سر ...

من الان ۲ساله میگم خودشم میدونه دخالت میکنن ولی نمیخواد خرابشون کنه

موندم فردا صب جمع کنم برم یا نه

منم بخاطر پدرشوهرم از شوهرم متنفر شدم

تاپیکاتو خوندم بعضی اخلاقای شوهرت عین شوهرمه

شوهر منم نمیزاره کلا برم بیرون انتظار داره صب تا شب تنها بمونم خونه ن جایی برم ن کسی بیاد همه چی هم رو به راه باشه و همش ازش اطاعت کنم چشم بگم و تو هر شرایط احساس خوشبختی کنم

ولی دارم داغون میشم دیگ

تاپیکاتو خوندم بعضی اخلاقای شوهرت عین شوهرمهشوهر منم نمیزاره کلا برم بیرون انتظار داره صب تا شب تنها ...

من تو یه مرحله سختتر گیر افتادم که خودمم دیگه نمیتونم برم بیرون انگار دیوونه شدم واقعا دلم فقط میخواد تنها باشم تو خونه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

من تو یه مرحله سختتر گیر افتادم که خودمم دیگه نمیتونم برم بیرون انگار دیوونه شدم واقعا دلم فقط میخوا ...

منم 

حتی در ک باز میکنم بیرون نگاه کنم وحشت میکنم انگار روانی ام

بیرون هم میرم دلم میگیره

حس میکنم افسرده میشم کم کم

جای من‌ بودی میرفتی یا میموندی

بخدا صبرم تموم شد 

۸ماهه عروسی کردم ی روز خوش ندیدم

منم حتی در ک باز میکنم بیرون نگاه کنم وحشت میکنم انگار روانی امبیرون هم میرم دلم میگیرهحس میکنم افسر ...

والا من بودم سال اول جدا میشدم الانکه هشت ساله هیچی عوض نشه فقط خودم افسرده تر شدم

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

خوبه. توام ب روش نیارهمین ک خودش میفهمه کافیه

اخه تصمیمای اونارو میاد تو زندگیم اجرا میکنه

مادرشوهرم گف زنت نباید تنها بره بیرون الان میگه بمیری هم حق نداری در باز کنی بری بیرون