2777
2789

بلوند مسی خیلی روشن هست .اتفاقا پایه مناسبش هفت هست .رنگ بلوند مسی ایگورا بگیر شماره ۹.۷ بزن رو‌پایه هفت موهات .با اکسیدان شماره شش بزن .مکسش هم چهل باشه .بعد رنگ هم تا چند روز شامپو نزن با آب خالی موهاتو بشور تا ماندگاری رنگ زیاد بشه .اگه پوستت خیلی سفید باشه بهت میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلوند مسی خیلی روشن هست .اتفاقا پایه مناسبش هفت هست .رنگ بلوند مسی ایگورا بگیر شماره ۹.۷ بزن رو‌پایه ...

اخه بهم گفتن باید پایه بیشتر باشه ۸ یا ۹😭😭😭

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
بلوند مسی خیلی روشن هست .اتفاقا پایه مناسبش هفت هست .رنگ بلوند مسی ایگورا بگیر شماره ۹.۷ بزن رو‌پایه ...

بله پوستم سفیده به نظرتون تو خونه میشه انجام داد یا حتما برم ارایشگاه؟ یبار رفتم نتونست در بیاره

این رنگ میشه 

بله پوستم سفیده به نظرتون تو خونه میشه انجام داد یا حتما برم ارایشگاه؟ یبار رفتم نتونست در بیاره

اگه موهات پایه هفت هست رنگ رو داخل خونه بزن روش می گیره .اول از ساقه و پایین مو شروع کن بعد بزن جلو موهات

نه واسه این پایه هفت کافیه عزیزم .بی خود کرد بلد نیست.من خودم رنگ کارم

واقعا ممنونم ازتون یکدنیا ممنونم 💕💕💕💕بعذ چه اندازه میکس کنم از کدوم بیشتر بریزم

رنگ مو ایگورا یا بس بگیری ماندگاری بیشتری داره .بعضی رنگ موهای دیگه شاید یکم تیره تر بشه براقیشم کمت ...

رنگ موهای الانم 

رنگ موهای الانم

این رنگ مو الان یکم تن زیتونی داره اگه یکم وارسیون‌ مسی یا قرمز به رنگ مو اضافه کنید تناژ سبزی رو‌می گیره .دوسانت کافی هست .اگه وارسیون‌ مسی گیرتون نیومد قرمز اضافه کنید