2777
2789
ببین اینکه میگن عمل بهش واجب نیست اشتباهه تا جایی که کارد به استخون نرسیده نباید استخاره گرفت ولی وق ...

قبول دارم ولی خب من خواستم ببینم اصلا کارم درسته؟چون خودمم شک داشتم ک در این مورد استخاره درست باشه ولی خب میدونی دل طاقت نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ولش برا من ی بار یه سیدی گرفت گف نه نیم ساعت بدشم زنگ زدم گف خوبه 😂

ببین سید عرب لر کرد فارس نداره. باید پیش کسی اینکار بکنی ک واقعا کارش بلد باشه. برادر بزرگ من موکل داره خیلی‌ها اعتقاد ندارن یکی ازدوستام اومد بردمش پیشش وقتی قدرتش دید هنگ کرد 

قبول دارم ولی خب من خواستم ببینم اصلا کارم درسته؟چون خودمم شک داشتم ک در این مورد استخاره درست باشه ...

بخاطر همین میگن واسه هر کاری استخاره نگیرین

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

ببین سید عرب لر کرد فارس نداره. باید پیش کسی اینکار بکنی ک واقعا کارش بلد باشه. برادر بزرگ من موکل د ...

کسی واسه ازدواج یا واسه کاری خواست حساب بکشه من میتونم انجامش بدم شرطی 

کسی واسه ازدواج یا واسه کاری خواست حساب بکشه من میتونم انجامش بدم شرطی

اگر کسی هم ازخونه رفته گم شده خانوادش پیداش نمیکنن. من میتونم پیداش کنم دقیق بگم کجارفته دقیق بگم کجاست تاخانوادش برن بیارنش

ببین سید عرب لر کرد فارس نداره. باید پیش کسی اینکار بکنی ک واقعا کارش بلد باشه. برادر بزرگ من موکل د ...

هست من خودمم دیدم برا یکیو 

زن بود طرف

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

اگر کسی هم ازخونه رفته گم شده خانوادش پیداش نمیکنن. من میتونم پیداش کنم دقیق بگم کجارفته دقیق بگم کج ...

میتونم آموزش علوم غریبه بدم شرطی. کسایی ک سوادخواندن قرآن دارن میتونم سر۴۰روزه کارآموز  علم غریبه داشته باشه. صدتادکتر بیارن اندازه یک هزارم ایشون ایشون علم نداشته باشن

بخاطر همین میگن واسه هر کاری استخاره نگیرین

باشه ولی انقدرنگرانم ک میگم ای کاش داد بزنم انقدر نگرانم تو ۲۴ساعت گذشته حداقل۱۴ساعت رو گریه کردم انقدر نگرانم ک نمیتونم غذا بخورم و حتی موهامو شونه کنم 

درکم میکنی؟؟؟

میتونم آموزش علوم غریبه بدم شرطی. کسایی ک سوادخواندن قرآن دارن میتونم سر۴۰روزه کارآموز علم غریبه دا ...

کسی میخواد این علم داشته باشه بامن تماس بگیره ولی اول فکراش بکنه. بنده تاروز اخرچهله نشینی باهاشون هستم. تاوقتی تموم بشه