2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن فک نمیکنم ولی شکلات و تخمه زیاد خوردم ممکنه ؟

بله میتونه باشه رب انار رو‌چند ثانیه داخل دهنت نگهدار بعد قورت بده موثره

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
بله میتونه باشه رب انار رو‌چند ثانیه داخل دهنت نگهدار بعد قورت بده موثره

خیلیا ‌گفتن عصبانیت و استرس اخه استرس زیادی ندارم انچنان ولی خوب زود عصبی و تند میشم حس میکنم کم خونی هم داشته باشم 

خیلیا ‌گفتن عصبانیت و استرس اخه استرس زیادی ندارم انچنان ولی خوب زود عصبی و تند میشم حس میکنم کم خون ...

حالا من نشنیدم که آفت دهان دلیل عصبی داشته باشه یا مال کم خونی باشه بیشتر میتونه مال حساسیت ب ماده غذایی باشه یا همین ویروس جدیده 

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
چطور میگین از معده ؟اخه سنم کمه معدم هم مشکلی نداره

معده چه ربطی به سن داره!

بخاطر خوراکی هایی که می‌خورید 

معده به هم میریزه و باعث جوش در دهان و امثال اینا میشه

حالا یه سر به پزشک بزن ضرر نمیکنی

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

معده چه ربطی به سن داره!بخاطر خوراکی هایی که می‌خورید معده به هم میریزه و باعث جوش در دهان و امثال ا ...

باشه😂😂چشم خوب چرا ربط داره مثلا معده ی ادم ۴۰ با یه ۲۴ الی ۲۵ ساله خوب تفاوت داره 

حالا من نشنیدم که آفت دهان دلیل عصبی داشته باشه یا مال کم خونی باشه بیشتر میتونه مال حساسیت ب ماده غ ...

اصلا من نمیدونستم چیه افت دهان تازه دیدم . بعد یکی ک خوب میشه دوباره میزنه 

اصلا من نمیدونستم چیه افت دهان تازه دیدم . بعد یکی ک خوب میشه دوباره میزنه

منم‌یکبار یه دارویی از عطاری گرفتم خوردم تا مدت ها دهنم افت میزد در صورتی ک قبلش نداشتم همچین مشکلی