2821
2789
عنوان

سؤال در مورد حنا برای مو

431 بازدید | 12 پست

سلام دوستان امشب حنا گرفتم برای موهام زیاد اومد بعد تخم مرغ و پودر سدر،مورد،رزماری و ختمی و آرد نخود و روغن آلوورا و زیتون توش ریختم حالا میشه اضافه ای که اومد دو شب دیگه بزنم یا فاسد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با فاصله ی دوشب؟؟ یکم زیاده روی نیست ب نظرت؟؟

تخم مرغ اگه خراب نشه بقیه خراب نمیشن ، ظرفیت رو بزار داخل پلاستیک بعد بزار یخچال 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
با فاصله ی دوشب؟؟ یکم زیاده روی نیست ب نظرت؟؟تخم مرغ اگه خراب نشه بقیه خراب نمیشن ، ظرفیت رو بزار دا ...

امشب شب تا صبح میذارم میگم اضافه شو اگه فاسد نشه دو شب دیگه دو ساعت بذارم برای تقویت میخوام

سلام عزیزم.تاپیک هاتو نگاه میکردم دیدم چقدر نگران موهاتی.من خودم از بچگی موهای خیلی صاف و پرپشت و خوشرنگی داشتم موهای خاصی بود که امکان نداشت کسی رد بشه با تعجب نگاه نکنه.بعد از کنکورم و یکم استرس و اینا کم کم حس کردم موهام کم شده یه مدت کلی وسواس گرفته بودم سر کم پشت شدن موهام هی ازمایش بده هی دکتر برو هی برو چکاپ و ... طوری که داشتم دیوونه میشدم.بعد دیگه کم کم خسته شدم از این همه پیگیری و همه میگفتن موهات رو رها کن و کمتر براش حرص و غصه بخور و من یه مدت رها کردم.یعنی اصلا به کم پشتی موهام فک نکردم.بعد از حدود یکسال شاید باورت نشه موهام کم کم بهتر شد .مثل بچگی هام نشد ولی موهام ریز جلو سرم درامد حجمش بیشتر شد ضخامتش بیشتر شد وکلا شد یه موی نرمال.نه کم پشت نه پرپشت.فقط میخوام بهت بگم زیاد حرص نزن سرموهات به فکر سلامتی و زیباییت باش ولی وسواس نداشته باش.ناشکری نکن به نعمت هایی که خدا بهت داده فکر کن و شکرگزار باش مطمئن باش موهات کم کم با حال خوب و انرژی مثبت بهتر میشن😊

2825
2823
2791
2779
2792