2777
2789
عنوان

جهیزیه

900 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 

من دارم جهاز میخرم . خونه ای که اجاره کردیم کابینتاش کمه . ظروفم جا نمیشه همش . سبک خونم مدرنه . به نظرتون  آینه و کنسول کمد دار بگیرم و براش یه جفت شمعدونی از این مدلایی که به خونه های مدرن و اسپرت میاد بذارم روش و هم به عنوان آینه شمعدون باشه و هم بتونم ظرفامو توش جا بدم خوب میشه ؟

میشه برای حل مشکل شوهرم یه صلوات بفرستید . 

اهان یه سوال دیگه . سرویس کریستالمم جا نمیشه تو کابینتا 😑. خودم از ویترین خوشم نمیاد ولی مامانم میگه واسه اینکه وسایلت جا شه حداقل ویترین بگیر سرویس کریستالتو بذاریم داخلش . ویترینی هستش که به سبک خونه مدرن بیاد ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ویترین اسپرت و ظریف زیاده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
مباركه عزيزم.چرا كنسول نميگيري؟وسايلتم توش جا ميشه خيلي هم شيكه

کنسول و آینه میخوام بگیرم. ولی احتمال میدیم که کریستالام داخلش جا نشه. واسه همین نظر مامانم اینه که ویترینم بگیریم