2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 29 پست
کنسول و آینه میخوام بگیرم. ولی احتمال میدیم که کریستالام داخلش جا نشه. واسه همین نظر مامانم اینه که ...

جاميشه.با عرض زياد بگير.منم از ويترين خيلي بدم مياد.عر ووزم بايد تميزش كني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان یه سوال دیگه . سرویس کریستالمم جا نمیشه تو کابینتا 😑. خودم از ویترین خوشم نمیاد ولی مامانم میگ ...

مدرن باشه قشنگ ميشه

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.

نظر خودم کنسول تا عرض ۱۵۰ هستش که همه وسایلم توش جا میشه . با متر  هم اندازه گرفتم تا ۱۵۰ جا میشه ولی چون پذیراییم ۲۴ متره میترسم خیلی گنده جلوه کنه. تا عرض ۱۲۰ بگیرم کریسالام جا ندارن 😣😣نمیدونم چی کار کنم .

میشه برای حل مشکل شوهرم یه صلوات بفرستید . 
اگه خونه مال خودته که براساس همون بچین اگه نه وباید جابه جاشین این اشتباهو نکن چون بعدش ممکنه به خون ...

نه خونه خودم نیس . ولی میدونم با شرایطی که چند ماه آینده داریم خونه ای که میریم بزرگتر از اینجاس 

هر روز

نظر خودم کنسول تا عرض ۱۵۰ هستش که همه وسایلم توش جا میشه . با متر  هم اندازه گرفتم تا ۱۵۰ جا میشه ولی چون پذیراییم ۲۴ متره میترسم خیلی گنده جلوه کنه. تا عرض ۱۲۰ بگیرم کریسالام جا ندارن 😣😣نمیدونم چی کار کنم .

مبلات چند نفرس پذیرایی منم ۲۵متره مربعی 

هفت نفره . پذیرایی رو خیلی خوب دراورده واسه همین جا میشه کنسول به عرض ۱۵۰ .

كجا ها داره؟ من همش ازين برنجي ها ديدم يا چوبي زشت

من پییجای لوازم چوبی اینستا زیاد دیدم. اکثرا آدرس هم دارن برا خرید حضوری. تو گوگل بزن سرچ کن برووتو پیج تولیداتیای لوازم چوبی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
هفت نفره . پذیرایی رو خیلی خوب دراورده واسه همین جا میشه کنسول به عرض ۱۵۰ .

اره هم کتسول بخر هم ویترین اگر فقط کنسول جای چیزات میشه همونا بردار فقط چیدمان سالن مربع یکم سخته ببین اطراف کتسولرچی میخوای بذاری از حالا برنامه ریزیش را بکن 

تازه بعدا بری جای بزرگتر که دیگع بیشترم جا داری 

یارب نظر تو برنگردد...
میشه لینک چند تا شو بفرستی ؟مرسی 😘

https://dayiran.com/14-sell-buy-internet-buffet-are-showcase-stand

Luxe_furniture

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

آیینه کنسول بگیر 

دکوری های مدرن نمیشه توش کریستال بچینی 

کریستال و ظروف پذیراییت رو بزار تو کنسولت 

آیینه شمعدون هم نمی خواد بگیری دردسره مخصوصا بعدش که بچه بیاد هی میخواد لبه کنسول رو بگیره بلند شه باید جمع کنی ....

من خودمم آیینه شمعدون نگرفتم یه دکوری خونه خونه از این باکسی ها خریدم جای شیشه و جام داره توش از این ظرفای چینی سفید نقره ای گذاشتم ان شالله اگه بریم خونه خودمون نمی برمش ...... جا تنگ کنه 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

Roseshop.ir98 به این پیج اینستاگرام سر بزن قیمتاش خیلی مناسبه 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز