2777
2789

۳ ماهو نیمه عمل کردم دکترم از دوماه بعدعملم گفت چسب u زیر بینی رو نزنم دیگ ولی وقتی نمیزنم نوک دماغم خیلی بزرگ میشه و ورم میکنه و وقتی میزنم قشنگ جمع میشه..میترسم نزنم کوچیک نشه نوکش چون همینجوری ام نوکش گرد و بزرگه 

کسی بوده نزده باشه چسب زیرو توروخدا جواب منو بدید

دارم دیوونه میشم

تاابد که نمیتونی چسب بزنی

بعد اینکه شروع میکنی به چسب نزدن ورم بینیت خیلی بیشتر میشه

ولی درنهایت این ورم از بین میره و میخابه

نوک بینی آخرین جاییه ک ورمش از بین میره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
تاابد که نمیتونی چسب بزنیبعد اینکه شروع میکنی به چسب نزدن ورم بینیت خیلی بیشتر میشهولی درنهایت این و ...

اره اونکه درستع ولی اخه بینی من گوشتی بود جلوش میترسم با چسب نزدن نوکش خوب جمع نشه.. دوماهم کمه اخه برا بینی ک جلوش گوشتی بوده..نمیدونم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم طبیعی

تا یکی دوهفته زیاد ورم میکنه بعد کم کم کمتر میشه

هرکاری که دکتر گفت رو انجام بده

چون ایشون عملت کردن و میدونن دماغت چه وضعیتی داشته و داره

نگران نباش الان طبیعی حساس باشی

بعد چند وقت دیگه دقت نمیکنی و میگی خداروشکر ک عمل کردم و دماغم قشنگ شده

عزیزم طبیعیتا یکی دوهفته زیاد ورم میکنه بعد کم کم کمتر میشههرکاری که دکتر گفت رو انجام بدهچون ایشون ...

اره درسته مرسی عزیزم از دلگرمی ک دادی 

فقط،ی سوال دیگ بعد چند ماه عمده ی ورم میره اصولا؟

اره اونکه درستع ولی اخه بینی من گوشتی بود جلوش میترسم با چسب نزدن نوکش خوب جمع نشه.. دوماهم کمه اخه ...

وقتی ب دکترت برای عمل اعتماد کردی پس برای میزان چسب زدن هم باید بهش اعتماد کنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
تا شش ماه اول خیییلی بهتر میشهولی بعضی مواقع پیش میاد ورم ی قسمت بیشتر باشهولی اصصصلا تو فکرش نروهمی ...

اها ممنون ..اخه میدونی دماغ من جلوش گوشتی بود الان فقط و فقط میگم مبادا نوکش بزرگ بمونه ..این مدل چسب زدن بدونِ زیرشم بیشتر رو مخمه چون باعث میشه نوکش بزرگتر دیده شه..هوووف