بدترین اینده رو برای خودم تصور میکنم. پر از استرسها و ترسها و فوبیاهای مختلفم نمیتونم باور کنم که اینده ام بهتر از الان باشه و همش فکر میکنم دیگه هیچوقت روی خوشی نخواهم دید و اتفاقا کلی اتفاق بد هست که قراره بیفته. روز به روز هم بدتر میشم🥹
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همین افکار منفی جلوی پیشرفت ادمو میگیرن سعی کن مثبت نگر باشی
قبلا خیلی مثبت و سرخوش بودم تا اینکه روزگار زد توی دهنم.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
هر چیزی رو که تو ذهنت پرورش بدی به همون میرسی در واقع میشه هدفت وبه اون سمت کشیده میشی پس افکار وخیالات وکلا منفی گرایی رو از ذهنت بیرون کن خود به خود خیلی چیزا درست میشه
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
بعضی چیزها مثل اتفاقات و انسان های دیگه در دایره اختیارات ما نیستن
باید این رو بپذیریم چ با برنامه ریزی درست سعی کنیم بهترین نسخه خودمون باشیم
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بدی این تفکر اینه که نا امید میشی و زمین گیر هیچ حرکتی ازت بر نمیاد فلج میشی خیلی نبعات بدی داره بسپار بخدا شد شد نشد بگو قسمت نبوده من تلاشمو کردم ولی برو دنبال هدفهات
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است