2777
2789
عنوان

خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو

90 بازدید | 3 پست

متاسفانه جامعه خیلی از دستورات اسلام فاصله گرفته

بعد که میگی اسلام گفته ارتباط با نامحرم حرامه، میگن اسلام رو برامون سخت میکنی و این افکار پوسیده ست و....

وگرنه اسلام تغییری نکرده و رو همان اصول خودش هست و عواقب هر کاری رو هم گفته

و بدون شک اسلام متناسب با ساختار ما انسانها طراحی شده چون از جانب خدای آفریننده ی ماست خدایی که ما رو خیلی دوست داره و اینقدر ما رو دوست دارن که در حدیثی قدسی، این چنین فرموده اند:

«ای داود! اگر روی‌گردانان از من می‌دانستند که چگونه انتظار آن‌ها را می‌کشم و شوق بازگشتشان را دارم، بدون شک از شوق آمدن به‌سوی من جان می‌دادند و بندبند وجودشان از محبّت من از هم می‌گسست.»

خدایا از تمام خطاهای ما درگذر

از اینکه بخوایم غیبت کسی رو کنیم درگذر

از اینکه بخوایم افکار منفی درباره بنده ای کنیم، از ما درگذر

از اینکه بخوایم کینه ای از کسی در دل بذاریم، از ما درگذر

از اینکه بخوایم با نامحرم ارتباط بگیریم و چهارچوبی که مشخص کردی رو از حد بگذرونیم، از ما درگذر

از اینکه بخوایم همرنگ جماعتی شویم که گناه و توجیه گناه، تمامش را گرفته، از ما درگذر

از اینکه بخوایم حسادت بورزیم ، از ما درگذر

و......

التماسدعا دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.