2777
2789
عنوان

واکسن آنفولانزا زدم به پسرم و نگرانم تو مدرسه ویروس بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 26 پست
بازم مریض میشن ولی اگه ویروس آنفلوانزا باشه یا نمیگیره یا خفیف میگیره،اون تب های بالای آنفلوانزا که ...

یه بار پارسال بستری شد واسه عفونت ریه .از اونجایی که منم بد مریض شدم و به سرفه افتادم که یاد ندارم اونجوری سرفه کنم هیچ وقت ،فهمیدم آنفولانزا بوده

یه بار پارسال بستری شد واسه عفونت ریه .از اونجایی که منم بد مریض شدم و به سرفه افتادم که یاد ندارم ا ...

آره آنفلوانزا خیلی بده انشالله هیچ کس نگیره

امروز در جوان ترین سنی هستی که از اینجا به بعد خواهی داشت،ازش لذت ببر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وسواسی بهش نگاه نکن البته که میگن تا ۳ هفته بعد واکسن جای شلوغ نرو اما نگران هم نباش فعلا فصل ش ...

ببین پسرم پاشو بذاره مدرسه در بهترین حالت چهار پنج روز بعد ویروس گرفته 😢

ببین پسرم پاشو بذاره مدرسه در بهترین حالت چهار پنج روز بعد ویروس گرفته 😢

ما هم همینیم از تقریبا هر سال از هفته دوم یه هفته درمیون درگیر بودیم نمیدونم پسرت چند سالشه اما بعد کلاس ۵ و ۶ دیگه بدنش مقاوم تر میشه نگران نباش 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
ما هم همینیم از تقریبا هر سال از هفته دوم یه هفته درمیون درگیر بودیم نمیدونم پسرت چند سالشه اما بعد ...

میره اول .هفت سالشه.تا کلاس پنجم ششم من دق میکنم و میمیرم .خیلی تا حالا مریض شده و استرسی شدم اصلا 

حال‌ام که واکسن زدم تو خواب هرزگاهی سرفه میکنه😱

میره اول .هفت سالشه.تا کلاس پنجم ششم من دق میکنم و میمیرم .خیلی تا حالا مریض شده و استرسی شدم اصلا ح ...

اووو حالا حالا ها کار داری...قشنگ تا بچه بزرگ بشه ما مادرا پوست میندازیم🤪🥴

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
مخصوصا که همسر هم گیر باشه و حساس و وسواس و ...🙃دیگه قشنگ نابود میشیم.

عزیزم بخدا بچه ما هم پارسال پیش دبستانی همش مریض میشد یعنی شاید یک هفته سالم بود 

به نظر شما خیلی حساس شدید بدنشو تقویت کنید میوه اینا بهش بدید انشالله مریض نمیشه 

اشکال نداره اگه هم علایم داشت از واکسنه مراقبت های بعدش و انجام بده

همسر دیروز علایم ویروس داشت . منم امروز سینوسام عفونی شد .شک دارم از واکسن باشه😥

چند روز خونه بودیم که مثلا واکسن خواستیم بزنیم بچه سالم باشه چقدرررر رعایت کردیم.ویروس هر جا باشیم پیدامون میکنه 

عزیزم شما پارسال برا پسرت واکسن زدی نتیجش چی شد؟ کمتر مریض شد؟ راضی بودی؟

پارسال چون کلاس اول بود و پیش هم نرفته بود خیلی مریض می شد .هر دو یا سه هفته ویروس می گرفت تو مدرسه.بعد از شب چله یعنی دی ماه هر هفته ویروس جدید می گرفت  . اما بر خلاف سال قبل و سال قبل ترش ریه عفونت نکرد و بستری نشد .در حالی که اون دو سال که ریه عفونت کرد کلا خونه بود و گاهی بیرون می رفت فقط . حالا یا بدنش مقاوم شده یا کاره واکسن بوده . واکسن هم واسه ویروس آنفولانزا کارایی داره نه واسه کرونا و ویروسای دیگه .

ولی خب من امسال هم واکسن براش می زنم