2777
2789

ی برنامه ای چیزی بگین ک زمان خواب و بیداری و درس و کلا کارامو یادآوری کنه و همشون ثبت کنه بتونم زمانم مدیریت کنم گوشی ام بشه باهاش محدود گرد نتونم از یسری برنامه های دیگر استفاده کنم

لعنتی عوض شو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز که آلارم میزاری برای صبح

از روز قبل چند دقیقه سعی کن زودتر بلند شی مثلا دیروز ساعت ۷ بلند شدی

سعی کن فردا ۶:۵۵ بلند شی همینطوری ادامه بده تا برسی به ساعت ۵ صبح سعی کن شب زود بخوابی اگه زود بخوابی دیگه صبح زود بیدار شدن برات سخت نیست از خواب بلند شدی نیم ساعت یا حداکثر  ۴۰ دقیقه بعد درس بخون

توی این تایم صبحونه بخور

برای تایم مطالعت خوراکی آماده کن

اینطوری خوابتم می پره موقع درس خوندن حتما تایم بگیر اون تایم هایی که حواست پرت شده یا داری خوراکی می خوری رو جز تایم مطالعت در نظر نگیر

تایم مطالعه وقتیه که تو عميق داری درس می خونی و یاد می گیری و به هیچ چیز فکر نمی کنی جز اون مبحثی که داری دربارش مطالعه می کنی تایم مطالعت رو تقسیم بندی کن

مثلا از صبح تا قبل از نهار میشه پارت یک

از بعد ناهار تا غروب پارت ۲

از غروب تا شب پارت ۳ و...

بین این پارت ها استراحت کن علاوه بر اون بعد از هر یک و نیم ساعت که درس خوندی یک ربع به خودت استراحت بده

دروس عمومی رو بین دروس تخصصی بخون

یا وقتایی که خسته شدی یا شب که انرژیت رو به اتمامه یا جای شلوغی هستی و تمرکزت خیلی بالا نیست عمومی بخون من معمولا یک یا یک نیم ساعت بعد استراحت می کنم

این بستگی به خودت دارهبرای خودت برنامه یه هفته رو برای خودت دقیق بنویس  اینطوری برای خودت برنامه بچین

مثلا هیچوقت برای خودت اینطوری برنامه ریزی نکن که از ساعت ۷ صبح تا ۹ صبح باید مبحث کلیه زیست رو بخونم

از ۹ صبح تا ۱۱ صبح باید مبحث الکتریسیته فیزیکو بخونم  وقتی برنامه یه هفته رو برای خودت چیدی برای خودت مثلا جمعه رو چند تا مبحث سبک بزار که اگه در طول هفته یکم از برنامت عقب افتادی یا اتفاق غیر منتظره ای برات افتاد جمعه بتونی درس هایی که عقب افتادی جمع کنیبعد برنامه یه ماه رو برای خودت بچین