2777
2789

بچه ها ، من یه مدته با یکی از همکارا که مجرده چت میکنم بهم گفتش که خیلی حس مثبتی بهم داره و برای همینم گاهی باهام شوخی میکنه ، این یعهنی چی  الان؟ بهم علاقه داره؟

آب نمک

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به همه میگم به پسرایی که با حرف های نامفهوم و ارتباط گنگ جلو میاین زیاد اعتناد نکنید نذارید وابسته اشون بشید اونا فقط اکثرشون دنبال پر کردن وقتایه بیکاریشون هستن

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
من به همه میگم به پسرایی که با حرف های نامفهوم و ارتباط گنگ جلو میاین زیاد اعتناد نکنید نذارید وابست ...

از کجا بفهمیم دنبال وقت پرکردنه؟ محلش نزارم؟ اینکه گفته حس مثبتی بهت دارم گنگه؟

میکن زمینه اینکه یکی بخواد دوست داشته باشه اینه بهت حس خوبی داشته باشه خوب اگه راست گفته باشه تو خط ...

آخه این یه بار همکارا مختلط با هم جمع شدن رفتن مسافرت من نرفتم باهاشون از اون به بعد کراش زده خودشم مذهبیه 

از کجا بفهمیم دنبال وقت پرکردنه؟ محلش نزارم؟ اینکه گفته حس مثبتی بهت دارم گنگه؟

خب پسری که برای ارتباط جدی بخادتت مستقیم میاد خواستگاری از طریق خونواده بعد دوره اشنایی رو طی میکنه دوست داشتین با هم ازدواج میکنین...

اینکه شفاف صحبت نمیکنه ینی خودشم نمیدونه تصمیمش چیه ؟حس مثبت دارم یه جمله گنگ 

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
خب پسری که برای ارتباط جدی بخادتت مستقیم میاد خواستگاری از طریق خونواده بعد دوره اشنایی رو طی میکنه ...

ببخشید من میتونم خصوصی بهتون پیام بدم ؟ یه سوالی داشتم ازتون 

ببخشید من میتونم خصوصی بهتون پیام بدم ؟ یه سوالی داشتم ازتون

میتونید ولی من از رو تجربه ی شخصی راهنماییتون میکنم.

شاید بگید مستقیم خواستگار بیاد ینی چی؟ولی باور کنید حتی شرایط مالیش هم کافی نباشه باز میاد زمان میخاد و درخواست اشنایی رسمی میکنه البته باید یه مدت مثلا سه ماهه از ایجاد علاقه بگذره ولی اگه هی دست دست بکنه ینی جدی نیست این جمله رو بارها شاید شنیده باید ولی خود حقیقته.

خواستی درخواست بدی بده من از دستم بیاد کمکت میکنم

البته الان میرم وقتی اومدم خبرتون میکنم