2777
2789
عنوان

با توجه ب معیار های زیبایی از قشنگترین دخترام ولی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 41 پست
عزیزم غصه نخور هرکس یه جوره من هم خوشگلم هم خانواده خوبی دارم و هم خواستگار ولی نمی تونم ازدواج کنم ...

ممنون عزیزم

روحتو راضی کن نه جامعه رو..!🦋و‌گاهی‌تمام‌جانم‌درد‌میکند 🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده خیلی مهم دوستام اکثرا همشون چهره ها معمولی ولی خانواده خوب داشتن شوهر های خوبی کردن

خواستگاری سنتی تو این حالتی که می گی سخت تر به نتیجه می رسه. بهتره خودت با یکی آشنا بشی و طرف با شناخت بیاد جلو. حتی لازم نیست خانوادش کاملا در جریان همه چی باشن. نمی دونم درس می خونی یا کار می کنی یا کلاسی چیزی می ری. ولی بهتره سعی کنی تو اجتماع باشی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
چجوری ؟

نمیدونم ولی خیلییییییی خوش برخورد و زبر و زرنگ بود

یعنی هر جا میرفت همه رو با اخلاقش شیفته خودش میکرد

با اینکه فامیلاشون بدجور بدخواش بودن و هر جا مینشستن میگفتن این خرابه فلان کرده و ... در کل اره یه کم خورده شیشه ام داش

ولی برخوردش خیلی خوب بود با همه و همیشه لباسای ساده ولی شیک و مرتب و اصن ارایش انچنانی نمیکرد و ب خاطر همین هر کی میدید فک میکرد خیلی دختر خوبیه اخلاقشم ک میدیدن خوششون میومد

در کل خوشگلم بود

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

خواستگاری سنتی تو این حالتی که می گی سخت تر به نتیجه می رسه. بهتره خودت با یکی آشنا بشی و طرف با شنا ...

حتی کسایی هم ک خودمو میخاستن خانواده هاشون نزاشتن (=

نمیدونم ولی خیلییییییی خوش برخورد و زبر و زرنگ بودیعنی هر جا میرفت همه رو با اخلاقش شیفته خودش میکرد ...

چقدر سیاست داشته...حالا من حس کنم یکی ازم خوشش اومده یامن از یکی خوشم بیاد اخم میکنم میشم برج زهرمار🫣

چقدر سیاست داشته...حالا من حس کنم یکی ازم خوشش اومده یامن از یکی خوشم بیاد اخم میکنم میشم برج زهرمار ...

🤣🤣

چقدر سیاست داشته...حالا من حس کنم یکی ازم خوشش اومده یامن از یکی خوشم بیاد اخم میکنم میشم برج زهرمار ...

دقیقا سیاست داشت

تازه ی بارم تو نامزدی جدا شده بود و حتی با مردای متاهل هم بود

ولی میگم خیلی زرنگ بود وقتی میدیدیش فک میکردی ی دختر خیلی پاک و معصوم و خوشگله

و دوستش ساکن نروژ بود اینم با اون در ارتباط بود و همینجوری با یه پسر ساکن نروژ اشنا شد و پسره اومد و ازش خاستگاری کرد و نامزد شدن و پسره برگشت نروژ تا کارای رفتن اینو درست کنه حتی وقتی نامزدم شد اینجا با چن تای دیگه بود تا بلاخره رف

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

دقیقا سیاست داشتتازه ی بارم تو نامزدی جدا شده بود و حتی با مردای متاهل هم بودولی میگم خیلی زرنگ بود ...

یاخدااااا ..یعنی چقدددر شانس داشتهههه... چه دوست خوبی هم داشته دوستای ما به خون ما تشنه هستن😂

دقیقا سیاست داشتتازه ی بارم تو نامزدی جدا شده بود و حتی با مردای متاهل هم بودولی میگم خیلی زرنگ بود ...

این دیگ خیلیی سیاست داشته 

یاخدااااا ..یعنی چقدددر شانس داشتهههه... چه دوست خوبی هم داشته دوستای ما به خون ما تشنه هستن😂

شانس نداشت میگم خیلی زرنگ بوووود ببین یعنی هر چقد میدید بقیه راجبش بد میگن ولی بازم باهاشون برخورد میکرد یه جوری با خوش رویی و خوش زبونی باهاشون حرف میزد ک انگار ن انگار

اون دوستشم ک نروژ بود اصن جواب اینو درست نمیداد ولی وقتی میومد اینجا این واسش سنگ تموم میزاشت و...

و همش این زنگ میزد و ...

دقیقا همه چی زرنگ بودنه فقط

تحصیلاتشم دیپلم بود از اینجا رف چون خیلی بزرگ نبود فک کنم تو ۱۹ ۲۰ سالگیش ازدواج کرد رف

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

شانس نداشت میگم خیلی زرنگ بوووود ببین یعنی هر چقد میدید بقیه راجبش بد میگن ولی بازم باهاشون برخورد م ...

یاد زن داییم افتادم اونم اینجوری دایی منو مخ کرد..دقیقا همین حرکات و زبون بازیا رو میکرد اینکارا جواب میده انگار

یاد زن داییم افتادم اونم اینجوری دایی منو مخ کرد..دقیقا همین حرکات و زبون بازیا رو میکرد اینکارا جوا ...

دقیفا

مخصوصا رو مردا

1
5
10
15
20
25
30
35
40