2777
2789

نه شما منو می‌شناسید نه من شمارو ک بخام دروغ بگم واقعا خیلییی خوشکلم ولی خاستگار ندارم.

دلیلشم اینکه خانواده خوبی ندارم 🥲

شانس ب زیبایی نیست  کاش خیلی زشت بودم ولی سرنوشت خوبی داشتم(=

روحتو راضی کن نه جامعه رو..!🦋و‌گاهی‌تمام‌جانم‌درد‌میکند 🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست می گی. خانواده هم مهمه. امیدوارم با یکی آشنا بشی که معتقد باشه می شه ارتباط با خانواده رو محدود کرد. یامثلا یکی که بخوایین با هم برین شهر یا کشور دیگه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
درست می گی. خانواده هم مهمه. امیدوارم با یکی آشنا بشی که معتقد باشه می شه ارتباط با خانواده رو محدود ...

خانواده خیلی مهم دوستام اکثرا همشون چهره ها معمولی ولی خانواده خوب داشتن شوهر های خوبی کردن

روحتو راضی کن نه جامعه رو..!🦋و‌گاهی‌تمام‌جانم‌درد‌میکند 🥹
خانواده خیلی مهم دوستام اکثرا همشون چهره ها معمولی ولی خانواده خوب داشتن شوهر های خوبی کردن

ب خودتم بستگی داره ی دوس داشتم خیلی زرنگ بود خودش بهترین شوهر ممکن روی کل سیاره زمینو تور کرد

با اینکه خانواده خوبی نداشت و حتی اسم دخترم بد در رفته بود هنه جا

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

به این چیزا نیست ..من دیدم دختره خانواده ی بسیااار سطح پایین و داغونی داشته خودش هم خیلی زشت و نامتناسب بوده ولی با بهترین پسر از هرررر لحاظ ازدواج کرده ..نمونش رو هم تو دوستام دیدم