یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امتحانش مجانیه باطل نکن میبینی چی میشه یا پولدار میشی یا نمیشی ولی من جات باشم حرفشو زمین نمیندازم اگه نشونه دقیق داده که کجا طلسم رو به کار بردن برات پیشش دعا بگیر
تو خیاانکن اینجا یه چرند از خودشون بعنوان حس،ششم در میارن حتی پیامبر هم در این حد خداوند بهش اجازه نداده لحظه حال طرف رو در یه نقطعه دیگخ دنیا ببینه توهین نمیکنم ولی همه دعا نویسا در این حد هستن... مگه میشه چطور ادرس نداده کجاست؟ خدایی کم کار شدن دوستان دعانویس
اندک شماری هم بی وجدانن میبنن طرف مشکلش مثلا یک ماه دیگه درست میشه الکی میگن اره طلسم داری اگه باطل کنم یک ماه دیگه حل میشه مشکلت خواهشششش میکنم هرجا میرید اول ایینه بینی بخواید و عنوان کنید قبلش الکی بگید به هیچ عنوان دعا نمیخوایم تا حقیقتد بهتون بگن
نه والا من اتفاقی اومدم داخل تاپیک چون اینجا معمولا متنی بزارم همه سدال میپرسنو وقت میگیرن منم شرمندشون میشم برا همین میگم که تاحد امکان جواب ندم یا دادم تو پی وی باشه در پناه حق