2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا مگه بازم چیزی دیگ میگفته:/ سادیسم در کمین است🤧

تا میشینی کنارش از عروسای خاهرش حرف میزنه 

اون خاهرش الان هنوز زنده ان تقسیم ارث و میراث کردن گفتن تا بچه هامون جوون هستن سر و سامون بدیم ب هرکدوم خونه ماشین و مغازه دادن تازه اونا از مادرشوهر منم وضع مالیشون یکم ضعیف تره 

واس همین عروسا و پسراشون دورشون میگردن 

بعد این مادرشوهر من هیچ گلی ب سرمن نزده کادو خونمون اومد گفت یک تومن از شوهرت میخام نمیخاد پس بدین بجای کادوی خونت 

طلام هیچی برام نخریدن حتا چادر عروس مامان خودم خرید برام 

خیلی دلم میخاد یکبار درجوابش بگم خب فلانی واس عروساش سنگ تموم گذاشته عروساشم جبران میکنن 

من دقیقا جبران چیتو باید بکنم زن حسابی...

خودش از قصد میگه از یه ادمای داغونی تعریف میکنه ک واقعا هیچی نیستن هر بلایی دوست دارن سر پسرشون میار ...

خلاصه چاره کارت ،تنهانشدن با این خانم ،یا دعوایی راه بنداز وابروشو ببر دفعه دیگه از این غلط ها نکنه،مگه چقدر اعصاب داری

مادرشوهرت پکیج کامله خواهر موقع خاستگاری هم همین اخلاقا رو داشتن!؟

موقع خاستگاری خیلی ادا اطوار داشت میومدن خونمون چند جلسه اصلا ن منو نگاه میکرد ن باهام حرف میزد فقط با خاهرام و مامانم صحبت میکرد 

سر مهریه خیلی مخالفت کرد اذیت کرد بخاطر همین موضوع مهریه باعث شد ی ماه طول بکشه همه چی 

کلا زن عجیبیه 

ما عروسی نگرفتیم کمکم نکرد بهمون گفت ب من ربطی نداره خرج عروسی یکی دیگه رو بدم ما بدون عروسی رفتیم بعد دقیقا همون ماه برای نوه ش تو تالار تولد بزرگ گرفت

موقع خاستگاری خیلی ادا اطوار داشت میومدن خونمون چند جلسه اصلا ن منو نگاه میکرد ن باهام حرف میزد فقط ...

من خاستگار میاد برام اگ خدا بخاد میخام مزدوج بشم ولی ی سری چیزا رو میخونم تو سایت میترسم به نظرت تو خاستگاری چه نشونه هایی رو دیدم جواب رد بدم!؟

من خاستگار میاد برام اگ خدا بخاد میخام مزدوج بشم ولی ی سری چیزا رو میخونم تو سایت میترسم به نظرت تو ...

همین مخالفت ها بی احترامیا اینجور ادما خیلیم زود خودشونو نشون میدن 

ازونورم ادمایی ک خیلی زبون بریزن زیادی قربون صدقه برن هم خطرناکن 

ما خانوما حس ششم قویی داریم هر حسی ازشون بگیری درسته

من خاستگار میاد برام اگ خدا بخاد میخام مزدوج بشم ولی ی سری چیزا رو میخونم تو سایت میترسم به نظرت تو ...

زندگی همینه داره بالا و پایین داره واسه من اصلا نشون نمیداد تو خاستگاری اینا