2777
2789
عنوان

حرف زدن پارتنرتون با کس دیگه ای

250 بازدید | 21 پست

من هفت ماهه با یه آقایی هستم و خب به شدت بهش وابسم و علاقه دارم بهش 

قصدش هم جدیه یک بار جلو اومده که خانوادم مخالف بودن به دلایل زیادی ،هم من سنم پایینه  هم تفاوت فرهنگی زیادی بینمونه 

اما اون فکر کرد به خاطر تفاوت مالی رد شده و خیلی هم این روزا کار میکنه از صبح تا ۷ و ۸شب

میگه باید چیزی ک خانوادت میخوانو فراهم کنم منظورش خونه و ماشینه و..

و گاهی تو صحبتاش نشون میده با خانوادم لج

کرده،

من یع هفته غیبت داشتم اونم بدون اینکه بهش خبر بدم ،درواقع گوشیم خراب شد و تعمیر هم طول کشید بشه، نمیتونستم زنگ هم بزنم چون یک ماهه رفته یه کشور دیگ میگه درآمدم بیشتره زود تر شرایطم جور میشه درواقع کارگره و دوشیفت هم کار میکنه

وقتی هم گوشیمو روشن کردم دیدم صدتا پیام ازش دارم ،ک نگران شده و حتی کارایی ک کرده رو تعریف کرده و ...

خلاصه از نگرانیش به شدت هم ذوق مرگ شدم 

ولی بعد چند روز خودش تو صحبتاش گفت تو همین یه هفته با یه دختر دیگه صحبت کرده مجازی و درد دل کردن و...مثل خواهرشه 

و حتی داشت واسه مشکلات اون دختر ناراحتی میکرد پیش من 

راستش من اصن به رفاقت دختر پسر 

و ابجی و داداش بودن اعتقادی ندارم و اعتراض کردم بهش 

ولی یه طوری رفتار کرد ک انگار کار اشتباهی نیس و دلتو دریا کن و اون از رابطه ی ما خبر داره و..

منم ازش پرسیدم ک میتونم مثل خودت رفتار کنم ؟خیلی سرد گفت معلومه ک میتونی چون خودم این کارو کردم به تو اعتراضی نمیکنم 

ولی وقتی دید داره رابطه سرد میشه دخترورو گف بلاک کرده  

حتی اجازه نمیده عکس پروفایل بزارم میگه مزاحم هایی ک داری به خاطر اینه ک خودتو نشون میدی ،عکسم با شال هم بود 

شما بودین ناراحت نمیشدین؟

من دودل شدم واقعا برای اولین بار 

اگه پارتنر من بودحتما از شش جهت پارهه اش میکردم میریختمش  تو دبه ترشی 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم این چند حالته 

یا چیزی نیست و درد و دل که باید بگی بیخیال بشه چون شاید از طرف این چیزی نباشه ولی دختره بخواد مخش بزنه 

یه حالت دیگه هم اینکه خیلی بی معنی تو این یه هفته که نبودی بایدددد حتماااا با یکی دیگه میحرفید آخه درد مدل چی میگه این وسط و اینکه غیرتی نشده بابت حرفت هم شک برانگیزه در کل سعی کن کشف کنی و بعد بهش اعتماد کنی 

تا صبح جمال فتنه زای تو دمید..... گویی که ز شب غمِ تو می زاید و بس:»
بگو اگه تو میتونی با کسی دردودل کنی پس منم میتونم رفیق پسر داشته باشم رفیق دختر و پسر وقتی که آدم تو ...

گفتم گف میتونی 

ولی من حتی نمیتونم تلافی کنم 

خاک تو سرم کنن 

حرفت درسته حس خوبی نگرفتم نمیدونم حالا یه فرصت با احتیاط بهش بده چون در کل چندان شناختی نداری .ولی ز ...

همین کارو کردم چون دوسش دارم هر کس دیگ بود تمومش میکردم  

عشقم این چند حالته یا چیزی نیست و درد و دل که باید بگی بیخیال بشه چون شاید از طرف این چیزی نباشه ولی ...

دقیقا گاهی از گیر دادناش خسته میشدم 

سر آرایش و پروفایل و خندیدنمو و...

فکر هم نمیکردم اینجور چیزی براش عادی باشه 

واقعا به مرور آدم چیزای جدید میفهمه از طرفش