2777
2789
عنوان

چطوری میشه مرد های تحصیل کرده رو واسه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 36 پست
یعنی میگی فقط زنای تحصیل کرده شانس اینو دارن با چنین مردایی ازدواج کنند ؟یه دختر با مدرک دیپلم از خا ...

ظاهر و هیکل متوسط رو به پایین که هیچ شانسی نداره،باید تحصیل کرده و پولدار و خوشگل بود تا یه شوهر دکتر تور کرد  

یا دافع البلیات
اول بگم این عکس خیلی به پروفایل تون میاد 😍عوضش کرده بودین ولی این خیلی بهتره که همیشه بوده از وقتی ...

ممنونم عزیزم   

استثنا هم وجود داره مثلا دهه هفتاد دختر عمه دیپلمه خودم با یه پزشک ازدواج کرد البته دختر هم زیبا بود هم از لحاظ مالی خوب بودند ،من ندیدم این همه اختلاف بین زن و مرد مگه اینکه تو فیلمها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میگی فقط زنای تحصیل کرده شانس اینو دارن با چنین مردایی ازدواج کنند ؟یه دختر با مدرک دیپلم از خا ...

دایی من پزشکه به دندان پزشک هم راضی نبود بت یه متخصص اطفال ازدواج کرد 

همه ی دوستای داییم همسرانشون پزشکن خودم مهندسم همه همکارام همسران مهندس دارن البته گاهی استثنا هم پیش میاذ اما الان همه دنبال تایپ جور میگردن

دیگه میشه پرتوقعی 

پرنده با پرنده باز با باز 

هرکسی با همسطح خودش قشنگه هم تراز بودن و هم کفو بودنه که قشنگه 

خودت خیلی خوب عنوان کردی که چجوری میشه

ولی به نظر من زندگی با این افراد سختیای خودش رو داره

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
قیافه ممکنه براشون مهم نباشه من بین تحصیلات و قیافه به تحصیلات راحت تر میتونم برسم منظورت از هم سطح ...

منظورم تحصیلات از رشته خودشونه، پزشک و وکیل و اینا، ولی رشته های خیلی  غیر مربوط نه، شاید وکیل حقوق خونده بگیره یا پزشک، معلم یا پیراپزشکی رو، ولی شغلای دیگه رو نه

، چهره برای بعضیا برای ازدواج مهمه برای بعضیا مهم نیست اونقدر، همین که معمولی باشه و نجیب باشه زنه، بسه

🍉💜🦋

اول بگم این عکس خیلی به پروفایل تون میاد 😍عوضش کرده بودین ولی این خیلی بهتره که همیشه بوده از وقتی ...

دکتر پرستیژ اجتماعی بالایی داره 

شغلش کمبودهاشو جبران میکنه 

به خاطر جایگاه اجتماعی بالا 

ضعف چهره ش به چشم نمیاد 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

یعنی پل ارزوهاتو با شوهر بساز 

آدم تحصیل کرده نمیاد ولی دیدم آدم بازاری و با در آمد بالا همچین ادمیو بگیره ولی خب تو رابطه بودن خواستگاری معمولی نه

اصالت لر 🌬
قیافه ممکنه براشون مهم نباشه من بین تحصیلات و قیافه به تحصیلات راحت تر میتونم برسم منظورت از هم سطح ...

عزیزم من ک هرکسی میشناسم ،،مثلا تو دوره لیسانس ازدواج کردن 

دوتا باهم و خانم هم همراهی کرده و کلی بی پولی و بی شعلی و زحمت کسیده

همسر دکتر شده و یا شعل با پرستیژ پیدا کرده

من یهویی حاصر اماده دوربرم ندیدم

تو درس بخونی جایگاه خوب داشته باشی میری باشگاه خوب هیکلت خوب میشه دماغ عمل میکنی زاویه فک میزنی آرایش میکنی زیبا میشی والله بخدا 

عزیزم من ک هرکسی میشناسم ،،مثلا تو دوره لیسانس ازدواج کردن دوتا باهم و خانم هم همراهی کرده و کلی بی ...

چقدر قشنگ گفتی

اینجور آدما معمولا تو سن ۲۵ سال تا ۳۰ سال ازدواج میکنن که این سالها اوج سختی و بی پولی و دوریشونه

اصلا نمیشه با راحتی جایگاه اجتماعی و پول و پرستیژ به دست آورد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چه سختی ای داره ؟ هرکسی با همسطح خودش ازدواج می‌کنه دیگه

سطح تحصیلی همسر من از من بالاتره

با اینکه از همه لحاظ های دیگه من بهتر هستم ولی اون یک مورد خیلی رو تیپ شخصیت فرد تاثیر میذاره

همسر من یه نظم و کمالگرایی و مسئولیت پذیری خاصی داره که اینا مدام و زیر یه سقف کمی سخته

نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه