2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مال من دقیقاً اوایل همین جوری بود خواهرم حسادت می‌کرد سعی می‌کرد نشون بده و اینا ولی واقعاً من یک رفتاری کردم که الان خیلی عادی شده براش اصلاً مثلاً هی نیومدم از خوشیام تعریف کنم بگم شوهرم برام اینو خریده اونو خریده یا مثلاً فلانی گفته چقدر مثلاً شوهرت فلان جوره خوبه اینا هر کسی هم می‌خواست همچین حرفی رو بزنه سریع برخورد می‌کردم بعد یه مدت واقعاً برای خواهرم عادی شد

متاسفانه همه خواهرا حس شما رودارن شوهرشون سرتره و بقیه حسود تازه ازدواج کردی

عزیزم اگه الان برات توضیح بدن شرایط رو قطعا بهم حق میدی اما من نمیخام شناسایی شم تو روم با هم مقایسشون میکنه و میگه آره خیلی خوبه که شوهرت اینطوریه😐شوهر من خیلی خنگه هر حرفی میزنه نمیتونم ازش پنهان کنم

لعنتی عوض شو 

ببین مال من دقیقاً اوایل همین جوری بود خواهرم حسادت می‌کرد سعی می‌کرد نشون بده و اینا ولی واقعاً من ...

میشه بگی وقتی از خوبی‌اش میکه و مقایسه میکنه چی بگم ؟؟ 

لعنتی عوض شو 

میشه بگی وقتی از خوبی‌اش میکه و مقایسه میکنه چی بگم ؟؟

ببین مثلاً یه بار یه نفر به خاله من گفته بود آره ما شنیدیم شوهر نقره خیلی خوبه و مهندسه و فلانه و اینا خالم وقتی اومد این حرفو زد جلوی خواهرم من یه حرفی زدم گفتم کاش بهش می‌گفتی مرام و معرفت شوهر خواهرش و ندیدی اگر بدونی چه پسریه اگر بدونی چقدر با معرفته عین برادر می‌مونه برای نقره بعد خالم خودش فهمید برگشت گفت آره ما خدایی از روزی که اومده تو این خانواده فلانی ازش هیچی ندیدیم به جز خوبی چقدر آدم خوبیه و فلانه یعنی همون جا به خواهرم نشون دادیم برای ما واقعاً هیچ فرقی با این یکی نداره

اول شوهرتو کنترل کن دهن لقی نکنه

خودت هم اصلا از هیچی توی زندگیت تعریف و تمجید نکن، خودتو زیاد خوشحال و راضی نشون نده و از خوشی هات و‌هدایا و جشن هات براش تعریف نکن، فقط از مشکلاتی ک گاها پیش میاد یا مواردی ک اذیت میشی یکم براش بگو تا فکر نکنه بدون مشکلی

اگر وضع مالی شوهر خواهرت زیاد خوب نیست تو از نظر مالی ب خواهرت کمک کن بطوری ک ب غرورش برنخوره و حس بدی بهش دست نده