الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همیشه ی لیوانم جمع شه زودی میشورمش اگر زیاد باشه ظرفا میچینم توی ماشین
قبلا سینکم استیل بود با پودر لباسشویی و سیم ظرفشویی میشستم بررررررق میزد الان سینگ گرانیت مشکی هم هست زود لک اب میوفته باید ب محض اینکه خیس میشه با دستمال خشک کنم
روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی
مال من تمیزه ولی برق نمیزنه. همین گه باکتری نداشته باشه برام کافیه. وایتکس استفاده می کنم هفته ای دو ...
دقیقاً! تمیزی و بهداشت از همه چیز مهمتره. 😄 وایتکس واقعاً کارسازه و هرچقدر که سینک گثیفتر باشه، بیشتر به کار میاد. چقدر خوب که به سلامت خانوادهات اهمیت میدی! 🙌✨
من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃
ببین من سینک ظرفشوییم قبلاً استیل بود همیشه خدا لک میشد من باید تمیزش میکردم بعد روغن بچه میزدم که تمیز بمونه بعد امان که پشت بندش میومدی ظرفی چیزی بشوری این قطرههای آب روغن میمونن پدر آدمو در میآورد همیشه هم شوره زده بود الان که اومدم خونه جدید دلو زدم به دریا و سینک گرانیتی زدم یه اسکاج میکشم توش یعنی عین روز اول برق میزنه تازه من سفید هم خریدم
ممنون که راهکارها رو به اشتراک گذاشتی! 😄 واقعاً روشهای خوبی دارین. منم موافقم که وقتی سینک مرتب با ...
من نمیتونم تحمل کنم جایی نامرتب باشه واقعا احساس بدی بهم دست میده واسه همین همیشه سعی کردم مرتب باشه اطرافم عمدا تمام خونه رو سفید چیدم که کوچیک ترین کثیفی هم ب چشمم بیاد😅
روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی