2777
2789

خانما، بیاین روراست باشیم، سینک ظرفشویی مثل یه غول نامرئیه که هی پر میشه! 😅 

شماها چه جوری همیشه سینک رو تمیز و براق نگه می‌دارین؟ 

هر ترفندی دارین به اشتراک بذارین که دیگه کسی از ظرفا فرار نکنه! 🍽✨ #سینک_تمیز

من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃

من معمولاً بعد از هر وعده غذا، ظرفا رو می‌شورم و هیچوقت نمی‌ذارم تلنبار بشن. به نظرم این کار خیلی کمک می‌کنه که سینک همیشه تمیز بمونه! شما چطور؟"

من از سرزمین نظم اومدم ، از نظمستون ، جایی که کلی روش های جالب و محصولات متنوع وجود داره😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولاً بعد از هر وعده غذا، ظرفا رو می‌شورم و هیچوقت نمی‌ذارم تلنبار بشن. به نظرم این کار خیلی کم ...

اگه راهکار دادن منم لایک کن 

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔

هشتگت عالی بود😂

من همیشه ی لیوانم جمع شه زودی میشورمش اگر زیاد باشه ظرفا میچینم توی ماشین 

قبلا سینکم استیل بود با پودر لباسشویی و سیم ظرفشویی میشستم بررررررق میزد الان سینگ گرانیت مشکی هم هست زود لک اب میوفته باید ب محض اینکه خیس میشه با دستمال خشک کنم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

هشتگت عالی بود😂من همیشه ی لیوانم جمع شه زودی میشورمش اگر زیاد باشه ظرفا میچینم توی ماشین قبلا سینکم ...

ممنون که راهکارها رو به اشتراک گذاشتی! 😄 

واقعاً روش‌های خوبی دارین. 

منم موافقم که وقتی سینک مرتب باشه، 

کل آشپزخونه حس بهتری پیدا می‌کنه. 

سینک گرانیتی هم حساسیت خاصی داره! 

دستمال خشک کردن فوری خیلی مهمه. 

اکثرا از ظرف شویی استفاده می‌کنیم هم تو مصرف آب صرفه جویی کردیم هم وقت و زمان 

ولی خب کلا  ظرفی داخل سینک نمیزارم بمونه سریع میشورم 

از سیف برای  برق انداختنش استفاده میکنم 

سینکم سفیده مثل عروسک میشه با سیف

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
مال من تمیزه ولی برق نمیزنه. همین گه باکتری نداشته باشه برام کافیه. وایتکس استفاده می کنم هفته ای دو ...

دقیقاً! تمیزی و بهداشت از همه چیز مهم‌تره. 😄 وایتکس واقعاً کارسازه و هرچقدر که سینک گثیف‌تر باشه، بیشتر به کار میاد. چقدر خوب که به سلامت خانواده‌ات اهمیت می‌دی! 🙌✨

ببین من سینک ظرفشوییم قبلاً استیل بود همیشه خدا لک می‌شد من باید تمیزش می‌کردم بعد روغن بچه می‌زدم که تمیز بمونه بعد امان که پشت بندش میومدی ظرفی چیزی بشوری این قطره‌های آب روغن می‌مونن پدر آدمو در می‌آورد همیشه هم شوره زده بود الان که اومدم خونه جدید دلو زدم به دریا و سینک گرانیتی زدم یه اسکاج می‌کشم توش یعنی عین روز اول برق می‌زنه تازه من سفید هم خریدم

برای برق انداختن از سرکه استفاده میکنم برای تمیزی لوله های سینک هم پودر دستی میریزم با ابجوش قشنگ میشوره میبره پایین هرچی که تو لوله مونده

اکثرا هم نمیزاریم ظرفا تلنبار بشن سریع میشوریم

🤍خدا آنچه به ما گذشت را جبران خواهد کرد🤍                                                                          
ممنون که راهکارها رو به اشتراک گذاشتی! 😄 واقعاً روش‌های خوبی دارین. منم موافقم که وقتی سینک مرتب با ...

من نمیتونم تحمل کنم جایی نامرتب باشه واقعا احساس بدی بهم دست میده واسه همین همیشه سعی کردم مرتب باشه اطرافم عمدا تمام خونه رو سفید چیدم که کوچیک ترین کثیفی هم ب چشمم بیاد😅

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

اکثرا از ظرف شویی استفاده می‌کنیم هم تو مصرف آب صرفه جویی کردیم هم وقت و زمان ولی خب کلا ظرفی داخل ...

عالیه! واقعاً ظرف‌شویی کمک زیادی به صرفه‌جویی در آب و زمان می‌کنه. 👍

من روزی یه بار ظرف میشورم یا با ماشین یا با دست

قبلا اجازه نمیدادم یه قاشق تو سینک بمونه اما الان دیگه نه

نه وقتش رو دارم نه دیگه توانش رو

به نظرم خیلی به خودتون سخت نگیرین بذارین جسم سالمی داشته باشید و خیلی خودتون رو خسته نکنید تا روحیه ی شادتری داشته باشین