2777
2789
عنوان

دارم کم کم از مادرم متنفر میشم

389 بازدید | 21 پست

شاید مسخره، پیش پا افتاده، بچه گانه باشه

شاید فقط به دلیل این باشه که من یه نوجوون هستم که در شُرُف ورود به جامعه قرار دارم

شاید به خاطر فاصله سنی و فرهنگی بین من و مادرم باشه

شاید بخاطر این باشه که مادرم، برخلاف من، مادر خوبی در خیلی جهات نداشته

اما

دارم از مادرم متنفر میشم

زن خیلی خوبیه، خداشناسه، خوش اخلاقه، اما در زندگی، به انتخاب های بقیه احترام نمیگذاره، برخلاف سنش، بچه گانه رفتار میکنه، فقط به خودش، پدرم و خدا اعتماد داره و اگر من برای چیز کاملا شخصی و کوچکی اظهار نظر کنم، تمام تلاشش رو برای برگردوندن نظر من، خراب کردن یا دخالت میکنه

لجبازه

و این داره من رو بعد از کلی تحمل، خسته میکنه

من از بچگی وقتی میدیدم خواهرم جلوی مادرم دعوا میکنه سر همین اختلاف ها، از دعوا خسته میشدم، برای همین از نظر و انتخاب های شخصی خودم کنار میرفتم و اجازه میدادم مادرم انجامشون بده، هر چیز کوچکی که تصور کنید تا چیزهای بزرگ. تصمیمات خوبی میگرفت اما درون من یک تنش بود: اینکه نمیتونستم خودم انجام بدم ( وگرنه دعوا میشه*و اینکه مادرم کار درست رو میکنه( هرچند شخصی باشه)

و حالا بعد از این همه مدت کم کم به دلیل بلوغ و نوجوون بودن، دارم مثل خواهرم با مادرم دعوا میکنم

و نتیجه اش سردرد و گریه برای هر دو طرف هست. دخالت ها ووو

فوق العاده پنهان کار شدم. به حدی که رازهایی دارم که مادرم حتی فکرشو نمیکنه. کار، درس، شغل همه چیز رو میخوام مخفی کنم از همه.

حتی درمورد ازدواج ناراحت میشم وقتی مادرم به شوخی اظهار میکنه با شوهر اینده ام گرم میگیره و شوهرم احتمالا اونو بیشتر از من دوست میداره( مسئله حسادت نیست، صرفا برداشتن مرزهای حریم خصوصیه)

من چکار کنم؟ خسته شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با هوش مصنوعی ساعت های طولانی درموردش دردل کردم، و اون میگه که مادرم حتما یکسری خلا هایی داره که اینجوری میخواد پُرشون کنه

اما از طرفی میگم شاید من فرزند ناسپاسی هستم که بین این همه خوبی و نعمت، دارم همچین چیز پیش پا افتاده ای رو بزرگ میکنم

گفتی خوش اخلاقه. خب میتونی دوستانه باهاش بحرفی و ازعلائق و مشکلاتت بگی؟؟؟ مثلا بگو این رنگ لباسی ک انتخاب کردی خیلی قشنگه ولی من از اون یکی رنگ بیشتر خوشم اومده(یه مثال ساده بود. 

منم با مامانم قهرم..سنش زیاده اصلا منو نمیفهمه..چرا باید ادم تو سن بالا بچه بیاره که بعدش بخاطر تفاو ...

باهاتون موافقم.. اختلاف سنی زیاد باعث خیلی مشکلات میتونه بشه

اما مسیله دقیقا همینجاست. ما فقط ۲۳/۲۴ سال اختلاف سنی داریم

نمیتونم ریپلای کنم ببخشید تهش درست میشه بابا نگران نباش همبشه که اینطوری نمیمونه دخالت کرد تو با یه ...

خودش وقتی حواسم نیست میره کار خودشو میکنه
بابام بیشتر وقتا خونه نیست، وقتی هم هست، دلم نمیاد بهش در این مورد بگم..امروز اینقدر اعصابم خرد شد جلوی بابام به گریه افتادم..مجبور شدم بهش بگم احتمالا اونم رفته مامانمو سرزنش کرده و فردا مامانم ذهنمو میجوه با حرفای تکراری

چ سندرمی هست مگه

سندرومیه که زندگیت گل و بلبل هم باشه و مشگلی هم تو زندگیت نداشته باشی یه مشگل جور میکنی که سوژه ی غم و غصه خوردن داشته باشی . بهترین مادر هم داشته باشی میگی چرا زیادی به شوهرم محل میده . اگر محل نده میگی مادرم به سوهرم محل نمیده . شما دهه ۸۰ ی ها چشم باز کردید تو آپارتمان بودید . هوا آلوده بود . خیابون ها شلوغ و ترافیک بوده . تحریم اقتصادی . اختلاس . سهمیه . کلی سوژه ی اعصاب خردی . عشق تو دورانی که شما هستید وجود نداشته . به چیزای دیگه میگید عشق . اگر دوست داشتن سلسله مراتب داشته باشه اولیش میشه عشق خالص . دومی دوست داشتن خیلی خیلی زیاد . سومی دوست داشتن خیلی زیاد . و ‌‌... . شما به دوست داشتن زیاد میگید عشق . تو دوران شما لذت واقعی وجود نداشته . تمام اینها جمع شده و دیواری کوتاه تر از مادر پیدا نمیشه که تمام تقصیرها رو گردنش بندازید . تقصیری هم ندارید . 

سندرومیه که زندگیت گل و بلبل هم باشه و مشگلی هم تو زندگیت نداشته باشی یه مشگل جور میکنی که سوژه ی غم ...

آره مادری که برای هیچ چی تو هیچ ارزشی قائل نیست. از همون اولش باید مث سگ درس میخوندم و هیچ تفریحی نداشتم. همه وسایلم زیر نظر مادرم بود. چیزی که شما اسمشو میذارید عادی، آرزوی منه
دیوار کوتاه تر از مادر؟ اون هر چی دستش برسه رو تا حلق من فرو میکنه تا ثابت کنه فوق العاده است و این اطرافیان هستن که بد هستن