2777
2789
عنوان

دهم تجربی امم👑👑👑راهنمایی کنید

694 بازدید | 41 پست

امروز رفتم دبیرستان پایه دهم تجربی هستم معدل ۲۰ ولی دروس انگار خیلی سنگین تره و چون مدرسه دوره زمان برای درس خوندن کم میارم و اینکه هیچکسو نمیشناسم چنتا هستن ک تو بقیه کلاسا رفتم و زیادم محل من نمیدن و یکیشون محل میده ک اونم خیلی آرومه و بیشتر دست و پا گیره 😐😐بچه های کلاس نسبت به راهنمایی خیلی بچه تر و پاستوریزه ترن انگار و خرخووووننننن مدرسه من پایین شهر بود و با زحمت خودم۲۰ شدم ولی اونا انگار خیلی خوب باهاشون کار شده 

راجع ب ارتباط با بقیه چ توصیه ای دارین فقط خر بزنم؟؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اوله کمی صبر کن رفیق‌هک پیدا میکنی اما نصیحت من به تو اینه که حتما زیست و شیمی رو جدی بگیر تا سا ...

زیست ک امروز اومد بشدت سختگیر شیمی رو هنوز چشمم ب جمالش روشن نشده ممنون از توصیت❤️❤️👌

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

اولی اینکه سعی کن تو دوره دبیرستان زیاد دنبال رفیق نباشی در همین حد که رابطه خوبی با همکلاسیات داشته باشی کافیه چون ارتباط بیش از حد باعث میشه به درسات نرسی

این که دهم معدلت بیاد پایین یا نمره هنه درسات بالای ۱۹ یا ۲۰ نباشه خیلی عادیه 

سعی کن تست کار کنی چون ازمون نهایی امسال مخصوصا فیزیک باید تست کار میکردی

هیچ درسی نزار برای شب امتحان که بدبخت میشی

سعی کن حتما برای زیست پیش خوانی داشته باشی

صد در صد ،صد در صد باید شکل های کتاب زیست کامل بلد باشی که حتی کنکور بیشتر از شکل ها هست 

ازمایش و فعالیت های فیزیک و شیمی کامل بلد باش

یادش بخیر  تو 5 سال پیش منی 😊

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
زیست ک امروز اومد بشدت سختگیر شیمی رو هنوز چشمم ب جمالش روشن نشده ممنون از توصیت❤️❤️👌

امیدوارم کلا روشن نشه 😂😂💔خیلی سخته 

منم تجربیم 

همین مشکل تورو داشتم ولی خب بچه های مدرسه ی ما یکم پایه ترن ولی خب بازم خیلی مشکلات هست 

همشون درس خون و کسایی که نمونه قبول شدن و نرفتن مدرسه سطحشون خیلی باااالاااااس 

بیشتریاشون مامان و باباشون دکتر مهندسه

واینکه واقعا درسا حجمش زیاده و سخته 

برای رفیق پیدا کردنم بنظرم بهتره عجله نکنی کمکم اوکی میشه

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃