2777
2789
عنوان

پریود شدم

143 بازدید | 46 پست
سلام دوستان حالم خیلی بده این ماه اولین اقدامم بود قرار بود ۵ شهریور پریود بشم اما ۳۰ مرداد شدم نمیدونم چرا اینقد زود شدم خیلی دوست داشتم باردار باشم آخه انگار علایمشو داشتم نمیدونید چقد ناراحتم خوش به حال اونایی که مامان شدن
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیترت بد بود خیلی
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد
نمیدونید چقد گریه کردم آخه من خیلی بچه دوس دارم همش احساس میکردم باردارم اما
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
ببخشید حالم بده نوشتم پریود شدم
محدثه جونم ناراحت نباش منم پریود شدم .دوماهه اقدامم ماه پیش چهار پنج روز دیرتر پری اومد این ماه هم چهار پنج روز زود تر
خدا جونم شکرت که منم مامان شدم .خدای مهربونم به همه ی منتظرا نی نی بده و مواظب نی نی ام باش شکررررررت.👶❤❤❤💚💜
اشکال نداره عزبزم خودم هم دل تو دلم نیست دیروز باید پریود میشدم میترسم برم دسشویی ببینم چه خبره
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
خدابزرگه قسمت نبوده، صلاح این بوده
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد
بچه ها ممنونم دل داریم میدید انشالله هممون مامان بشیم