2777
2789

این چیه تخه تزریق ژل اونم اینجوری که شبیه دلقک بشی

میدونم خیلیا هستن خوشگلتر شدن 

ولی خیلیا هم شبیه اورانگوتان و میمون میشن والّا

بعضیا اینجوری ان که میگن فلانی زد برم منم بزنم ازش کم نمونم

بخدا صورت طبیعی بیشتر به دل میشینه هاااا

با افتخار.... من یک ترکمن هستم❤️.                                 روزگار جالبی است "🐓 مان" تخم نمی گذارد اما هرروز "🐄مان"می زاید .!!!

دختره رو میگی؟خوشکل شده‌که،صورتش چه برقی میزنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂وای دقیقا عمل زیبایی اسمش روشه باید زیباترت کنه ولی شبیه جن میشن آدم نمیتونه حتی نگاشون کنه 😂 ژل لب که افتضاحه به هیچ کس نمیاد 

عمل در صورتی خوبه که نواقص رو رفع کنه و طبیعی انجام بشه اگه زیباتر بشی اصلنم بد نیس

شاهد قوم به من چه به تو چه گویان در این تاپیک خواهیم بود

میدونم عزیزم که به من چه

تبلیغش هی میاد جلو 

خودش قبلش چهرش بیشتر به دل میشینه اخه

با افتخار.... من یک ترکمن هستم❤️.                                 روزگار جالبی است "🐓 مان" تخم نمی گذارد اما هرروز "🐄مان"می زاید .!!!
😂😂😂وای دقیقا عمل زیبایی اسمش روشه باید زیباترت کنه ولی شبیه جن میشن آدم نمیتونه حتی نگاشون کنه 😂 ...

بله گلم مثلا بینی عمل میکنن که قوزش رفع بشه از پهن بودنش بره و ...

ولی خیلیا هستن چون یه عده ژل تزریق میکنن اونام باید همونکارو بکنن

دختره رو میگی؟خوشکل شده‌که،صورتش چه برقی میزنه

نظر شمام محترمه

ولی به دل میشینه؟طبیعی هست چهرشون؟