2777
2789

یه ژل کوچک کننده بینی هست برای بینی گوشتیه.نمیدونم نتجیجش چطوره

تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.

هیچ چیزی جز عمل بینی و کوچیک نمیکنه گول تبلیغات الکی و نخور

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمش چیه؟؟

نمیدونم.نت سرچ کن میاد‌.من بینیم گوشتیه دوست دارم عمل کنم بنظرم راهی جز عمل ندارمممممم

تیکر تولد خودمه☘️کاربری دست دو نفره.لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن. درخواست دوستی رد میکنم.
نمیدونم.نت سرچ کن میاد‌.من بینیم گوشتیه دوست دارم عمل کنم بنظرم راهی جز عمل ندارمممممم

من چون میگن دنیا داره سمت نچرال بودن میره نمیدونم چرا دو دلم برا عمل

دلم نمیخواد عمل کنم

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

من چون میگن دنیا داره سمت نچرال بودن میره نمیدونم چرا دو دلم برا عملدلم نمیخواد عمل کنم

مخصوصا فیلم ترکی اونهمه هزینه لباس و ارایش میکنن ولی بینیشون خدایی داغونه.چون فکرشون این چیزا نیست.فقط ارایش و لباس و جواهراته.حالا ایران نصفه مردمش فقط دارن عمل میکنن.عمل بینی که هر کی از راه میرسه انجام میده

مخصوصا فیلم ترکی اونهمه هزینه لباس و ارایش میکنن ولی بینیشون خدایی داغونه.چون فکرشون این چیزا نیست.ف ...

دقیقا

الانم دیگه کم پیش میاد عمل کنن بیشتر میرن سمت نچرالی😂

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره