2777
2789
عنوان

خانمهای خونه دار میشه بیایین

241 بازدید | 19 پست

من کل زندگیم صرف همسرم شد ایشونم رفت بالا وروز به روز بداخلاقتر طلبکارتر پروتر شد همش میگم بخاطری که خونه دار هستم و مستقل نیستم اینجوری شما احترام دارید حس بی مصرفی دارم بهم با اینکه می‌دونه پاکترینم تا میخوام بگم رفتارت با من بده یا میخوام ادامه تحصیل بدم میگه برو میخوای .... بشی بهم تهمت میزنه فحش میده توهین می‌کنه تحقیر می‌کنه منو بعدم خواستم دهنم وا بشه میزنه سلیطه بازی  وداد وهوار راه میندازه منم از ترس ابرو یه چیزایی جواب میدم صدتاش بیخیال میشم دلم برا بچم میسوزه دلم برا جونی که نکردم میسوزه آدم معتقدی هستم اما از خدا راضی نیستم چون سر این موضوع میبینه سکوت می‌کنه من کل عمرم درد بود چرا اینه انداخت تو راه من چرا چندسال پیش کمک نکرد جدا بشم الان دیگه کل سرمایه هم رفت هیچ ندارم دلم آتیشه برام شده یه صلوات بدید شاید خدا دعای من نمی‌فهمه برام دعا کنید یا سرش به سنگ بخوره برا همیشه آدم بشه یا راهی فراهم بشه بدونه اینکه من ضرر کنم راهمون جدا بشه خسته شدم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

بنظرم تو اطرافم دیدم به بیشتر کودک همسرا ظلم میشه چون میگن بچه بهشون همیشه زور میگن من ۱۵ سالم بود ازدواج کردم الان ۲۵ هستم هنوز کنترل هیچی ندارم حتی اجازه یه بازار رفتن تنهایی دارم همیشه انگار کم سن هستم توسری خور اگه کسی میبینه خواهشاً تا سنتون لااقل ۲۰ نرسیده خودتون بدبخت نکنید 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

ببین من خونه دارم..اراده نم میتونم برم سره کار...

اما نمیرم،چون اگه برم شوهرم ی ذره پولم بهم نمیده و همش و خرجه خانوادش و عشق و حالش میکنه فکر میکنه من گونی گونی پولم در میارم.

بعد تازه همیشه طلبکار غذا و لباسه تمیزه...نباشمم سریع میره ویلا با دوستاش.یعنی برم کار رسما زندگیم پاشیدخ..

اما الانم تو ی جایی هستم که دوست دارم واقعا دوباره کارو شروع کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خونه دارم..اراده نم میتونم برم سره کار...اما نمیرم،چون اگه برم شوهرم ی ذره پولم بهم نمیده و ...

درکت میکنم منم برا همین چیزایی که گفتی هم نمیرم چون هزاران بار دیگه میاره رو دوشم درک میکنم 

درکت میکنم منم برا همین چیزایی که گفتی هم نمیرم چون هزاران بار دیگه میاره رو دوشم درک میکنم

اره.اذیت میشم.اما از خرید کادو و بی مولی هم غصه میخورم.خیلی دلم میخواد برا خودم ی انگشتر بخرم

منم مث توام اسی دوسال ازدواج کردم زندگی برام جهنمه همش حس میکنم‌عمرم رفت

کاش این مردا اینطوری هیچ وقت زن نگیرن مگه آدم بودن چقدر سخته اینا باید تو آتیش جهنم بسوزن  و همونجا بمونن چون ظلم به مظلوم هست یه زن مگه غیر احترام یه حرف شیرین چی میخواد یه تکه زبون میتونن باهاش دل بشکنن به جاش دل بدست بیارن 

کاش این مردا اینطوری هیچ وقت زن نگیرن مگه آدم بودن چقدر سخته اینا باید تو آتیش جهنم بسوزن و همونجا ...

مآل من اصلا اجازه پیشرفت نمیده ولی قسم خوردم اینبار دوباره کار ب قهر و اینا بکشه ی راست تمومش میکنم

اره.اذیت میشم.اما از خرید کادو و بی مولی هم غصه میخورم.خیلی دلم میخواد برا خودم ی انگشتر بخرم

چی میشه کرد بین بد وبدتر باید یکی رو گرفت وقتی میدونی فایده نداره چه میشه کرد

چی میشه کرد بین بد وبدتر باید یکی رو گرفت وقتی میدونی فایده نداره چه میشه کرد

هره.این مدت دعوامون شد،وسطه دعوا گفتم میخوام برگردم کار...

اونم این مدت میگفت نه،ولی این دفعه چیزی نگفت..خودم هنوز مردد هستم،شایدم بپیچونم و کلا نرم

مآل من اصلا اجازه پیشرفت نمیده ولی قسم خوردم اینبار دوباره کار ب قهر و اینا بکشه ی راست تمومش میکنم

برا منم زورش میاد تا میگم الم شنگه وتهمت بهم میزنه من چندسال پیش تا پای طلاق رفتم کاش جدا شده بودم لااقل هزار درد جسمی وروحی نمگرفتم ولی یه مشت احمق بچه بودم هی گفتن بچت گناه داره فلان بیسار بدبختم کردن روزی نیست نفرینشون نکنم آدم یبار دنیا میاد چرا باید اینطوری زندگی کنه مگه ما چیمون کمتر بود لااقل من خودم میگم زنهای خونه دار دیدم شوهرشون خوب وعالی خیانت میکنن از بیکاری اینا چرا قدر ما نمیدونن  

هره.این مدت دعوامون شد،وسطه دعوا گفتم میخوام برگردم کار...اونم این مدت میگفت نه،ولی این دفعه چیزی نگ ...

همه جوانب در نظر بگیر ان شاالله که موفق بشی 

برا منم زورش میاد تا میگم الم شنگه وتهمت بهم میزنه من چندسال پیش تا پای طلاق رفتم کاش جدا شده بودم ل ...

منم چند بار بار تا پای طلاق رفتن طلاق نگرفتم گردن خوردم ولی بچه نمیارم غصه هم نخور سنی نداری اصلا نگو عمرم رفت اینا بچه بالاخره بزرگ میشه اول آخر اسم و رسم پدرش روشه

چقد نوشته هاتون درد داشت،  منم خونه دارم با این تفاوت که هیچ پولی از جانب همسرم برام واریز نمیشه هیچی، دنبال کار میگردم حتی امروزم مصاحبه رفتم،  دعا کنید درست شه، بی پولی خیلی واسم سخته کفش لباس هیچی ندارم مثه پسرام بخدا یه چیزایی هست روم نمیشه بگم 

منم چند بار بار تا پای طلاق رفتن طلاق نگرفتم گردن خوردم ولی بچه نمیارم غصه هم نخور سنی نداری اصلا نگ ...

چی بگم بدتر از سردرگمی نیست کاش راهی بود خداروشکر بچه نداری تا شک داری بچه نیار من سنم کم بود و اول عروسیم هنوز یک ماه نگذشته باردارشدم  ولی هرگز برا وجود بچم ناراحت نیستم تنها دلیل وصل من به این دنیاست  تنها آرامش و لبخند شادیم اما خوب خسته هم  شدم