2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان بردم گذاشتم اوموم خونه

بچه های دیگه گریه میکردن

پسر منم میگفت مامان زود برو خونه، من میخوام بدو بدو کنم ، تو نمیذاری🤦🏻‍♀️😁

اومدم خونه

همه چسبیدن به ننه هاشون

مال من هرچی دنبالش میگشتم پیدا کنم تو شلوغی خداحافظی کنم باهاش، نبود

میدوید اینور اونور

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
خوب بود ولی کمی دلم شکست از رفتار بعضیا

چرا

ببین اگه دلت بخواد بابت هرچی بشکنه نمیتونی نه تو جامعه نه هیچجا دووم بیاری پس باید کمتر توجه کنی و اهمیت بدی به بیشتر اتفاقات

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من الان بردم گذاشتم اوموم خونهبچه های دیگه گریه میکردنپسر منم میگفت مامان زود برو خونه، من میخوام بد ...

آخی 😂❤

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چراببین اگه دلت بخواد بابت هرچی بشکنه نمیتونی نه تو جامعه نه هیچجا دووم بیاری پس باید کمتر توجه کنی ...

خب میدونی

همه چی خوب بود ها

اما خوشم نمیاد از رفتار بعضی ها

ایگنور شدم و... 

من خیلی حساسم و اینا باعث میشن گریم بگیره حقیقتش!! 

بعد ی دختر رو مخ هم داریم تو کلاسمون، کاش اون نبودد اونجوری حالم بهتر بود، ولی چه میشه کرد :) 

خب میدونیهمه چی خوب بود هااما خوشم نمیاد از رفتار بعضی هاایگنور شدم و... من خیلی حساسم و اینا باعث م ...

میفهمم

سخته اهمیت ندی ولی خیلی خوبه

سعی کن خاکی باشی البته نه بیش از حد که راحتتر بگذره

کسیم چیزی گفت زبون داشته باش جوابشو بده

با هرکس مثل خودش حرف بزن

خب میدونیهمه چی خوب بود هااما خوشم نمیاد از رفتار بعضی هاایگنور شدم و... من خیلی حساسم و اینا باعث م ...

و اصلا هم گوشه گیر نباش