2777
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید نمک قرمه سبزی رو کی باید اضافه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 34 پست

نیم ساعت آخر نمک و لیمو رو اضافه کن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمک باعث میشه گوشت دیرتر بپزه

این و که میدونم ایشون از ساعت 9 گذاشتش

دیگه باید نمک و بزنه البته واسه گوشت تر 

نمک همون اول هم بزنی در جا میپزه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

نمک آخر اضافه کنی گوشیت مزه نمیگیره حداقل یک ساعت قبل از این که زیر گاز رو خاموش کنی اضاف کن

یعنی الان؟؟

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
یعنی کی؟؟

وقتی گوشت پخت

گوشتت رو کی زدی که هنوز نپخته؟ الان تک چه شرایطیه؟

با چنگال از وسط باز کن، ببین توش قرمز و صورتیه یا رنگش تیره شده؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
وقتی گوشت پختگوشتت رو کی زدی که هنوز نپخته؟ الان تک چه شرایطیه؟با چنگال از وسط باز کن، ببین توش قرمز ...

الان نصف کردم راحت نصف نشد 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
من اصلا تو قابلمه نمیتونم بپزم.از بس طول میکشه آخرشم ناپز میشه

برا منم فکر کنم بد شده

کمی شنبلیله هم تو روغن داغ بریز و سریع از روی گاز بردار به خورشتت اضافه کن عطرش بهتر میشهاگه گوشتا س ...

مرسی عزیزم