2821
2789

الان همدیگه را شناختین؟اگر همو کامل میشناسید یک ماه کافیه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان همدیگه را شناختین؟اگر همو کامل میشناسید یک ماه کافیه

اره میشناسیم فک کنم شرایطش جور نیس فعلا خونه ماشین داره ولی کارش یکمی مشکل داره گفت کارم درست شد میام

اکر هی کشش داد و زمان خرید بدون سرکاریه و جدی نیست . اما‌ مواظب احساساتت باش و زمان بده آشنا بشید 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

اره میشناسیم فک کنم شرایطش جور نیس فعلا خونه ماشین داره ولی کارش یکمی مشکل داره گفت کارم درست شد میا ...

اگر همدیگه را دوست دارید خدارو شکر خونه ماشین هم داره خوبه پس منتظر نمانید اشکال ندارد کارشم درست میشه حالا کامل میشناسید و دوسش داری همین امروز به خانواده ها بگید تاخیر نکن تا تنور داغه نون را بچسبون 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

2825
2823
2791
2779
2792