2777
2789

دوستان عنبرناسارا قدیمها که الاغ ها از گیاهان صحرایی تغذیه میکردن به خاطر خواص ضد التهاب بعضی از گیاهان ممکن بود دود کردنش برای از التهاب های ناشی از عفونت و الرژی رو کاهش بده ولی همون موقع ها بعد رفع التهاب عفونت مزمن برمیگشت. در حال حاضر الاغ ها از کاه و یونجه و زباله تغذیه میکنن و عنبرنسارا صرفا جنبه تجاری داره بدون هیچ خاصیتی به علاوه احتمال اینحاد انواع عفونت باکتریایی مزمن و خطر اسم و الرژی و حتی احتمال سرطان ریه. برای سلامت خودتونم که شده استفاده نکنید

اره عنبر نسا باید از عشایر  گرفت اونم حتما باید الاغ ماده باشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طب سنتی و اسلامی رو خوشبختانه قبول ندارم که برم دنبال همچین درمان‌های مضحکی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عاااالیه رو من درجا جواب میده ی بار داشتم از گوش درد میمردم تا دود کردم درجا خوب شد عنبر نسا عااااالیه عفونت داشتیم من و شوهرم اون بدش اومد من ولی انجام دادم من خوب شدم ولی اون تا هفته ها مریض موند بعد اون هربار میاد دود میده ک خوب شه اعتقاد پیدا کرده🤣

.

زن عموم دم می‌کنه مثل چای میخوره 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

یا خداا😖😫

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من میگیرم منتها از روستا آدم مطمعن از بیابون جمع میکنن

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣صداش کنید زن عمو عنبر نسا 

لعنتی حالم بد شد خندمم گرفته 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

اعتقادش شدیده😂

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌