2777
2789

سلام.من یه بچه چهار ساله دارم .شوهرم خیلی اهل بچه نیست یعنی حتی سر بچه اول هم ذوقی از خودش نشون نداد .الانم حتی حوصله شو نداره و وقت براش نمیذاره و هیچوقت از بچه دوم حرفی نمیزنه .وقتی منم نظرشو میپرسم میگه همینو به یه جایی برسونیم هنر کردیم   میخواییم چیکار...البته بگم که خانوادتن علاقه ای به بچه ندارن ..خودم هم خیلی برای بچه دوم پر پر نمیزنم چون حس میکنم تازه دردسراش کمتر شده و میتونم یکم برای خودم وقت بزارم .. ..فقط فقط تنها عذاب وجدانم تنهایی پسرمه ..نظرتون چیه؟

بانک اطلاعات پزشکی را بخوانید(جستجوی پزشک)

http://bankepezeshkan.com

نه دیگه وقتی نمیخواد ب فکرش نباش

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط واسه اینکه بچه اول تنها نمونه

یه بچه دیگه رو زاوراه این دنیا نکنین  

با تشکر 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

یه نصیحت کنم؟

بچه تک فرزند گناه داره برسه به نوجوونی و جوونی تو دهه بیست زندگی خیلی احتیاج به یه خانواده کامل داره اما نداره پدر مادر خواهر برادر خاله دایی عمه عمو هر کدوم لازمه و جای خود 

در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾       درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊

خدايي من برادر و خواهرم چه گلي به سرم زدن

اگه كلا نداشتم كمتر بود دردش

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️

استارترجان این موضوع بهتره از مشاور و چندتا تک فرزند بپرسی

در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾       درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊