2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد خانم متاهلی که

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنجکاو میشم که دلیلش چیه که نمیخواد کسی بدونه متاهله

خب منم برای همین کنجکاو شدم. با طرف نسبت خونی دارم

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
یا خیلیییی از دنیا و تعلقاتش ازاد هست یا افسرده

آفرین من یک افسرده هستم با این تفاوت که رفتم زیر ابروم رو لیزر کردم چندسال پیش چون واقعا حوصله اصلاح نداشتم حلقه هم چون همیشه گم میکردم جا میزاشتم اینوراونور موهامم چون حوصله ندارم زیر دست ارایشگر بشینم همه اینا از افسردگیه وگرنه اینکه بگی مجردم معنی نداره الان مجردها بیشتر از متاهل ها به خودشون میرسن والا دوره قاجار نیست که 

میتونه دلایل متفاوت داشته باشهافسرده باشه سادگی رو دوست داشته باشه برای همسرش این چیز ها مهم نباشه ا ...

از همسر و زندگیش بشدت راضیع

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
چیزای مهمتر هست بهش فکر کنه نکنه جاریته

ن خواهرمع ، دلیل اینکاراش رو نمیفهمم

فکرتون تا کجاها که نمیره

الله اکبر

دلش نمیخواد

من خودم شخصا خوشم از انگشتر وحلقه نمیاد،ادم روزی هزار بار دست میشوره دستشویی میره باید درباری زیرشو تمیز کنی باز بپوشی.اخرش گم میشه و دردسره

درمورد مو و ابرو هم سلیقه ای هست.ساده دوست داره

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
شاید ظاهره حقیقت زندگیشون به کسی نگه

خواهرمع

از همسر و زندگیش بشدت راضیع

خوب عزیزم  اگه راضیه  پس دلیلی نداره  خودشو مجرد جلوه بده 

اتفاقا مجردا بیشتر بخودشون میرسند 

یا این سبک   رو دوست داره وسلیقشه   

یا افسرده  

ویا دلایل دیگه ای که گفتم

خوب عزیزم اگه راضیه پس دلیلی نداره خودشو مجرد جلوه بده اتفاقا مجردا بیشتر بخودشون میرسند یا این س ...

دوتا خواهر دترم مجردن اینقدر که به خودشون میرسن کلی به خودشون انگشتر گردنبند دستنبد میندازن موهاشون همیشه رنگ شده آرایش همیشه دارن بوتاکس ژل 

من شوهر دار سال به سال لوازم ارایش صورتم به تود نمیبینه لوازم ارایش هم خیلی وقته نخریدم موهامو رنگ نمیکنم همش سفید شده هیچی چیزی هم نمیندازم انگشتر هم اگه انگشتم بکنم گم میکنم چون درمیارم به هوای دستشویی میزارم جایی بعد یادم میره بردارم حالا یا افسرده ام یا بی حوصله یا وقت نمیکنم