2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد خانم متاهلی که

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 45 پست
یا خیلیییی از دنیا و تعلقاتش ازاد هست یا افسرده

خیلی ادم به روز و تحصیلکرده  و پولداریه ، همش با ادمهای سرشناسی در ارتباطع

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دلیلش داره که خودش میدونه.

شاید کلا رومد این چیزها نیست که البته بده شایدم همسرشون دوست ندارن ازدواج اجباری بوده حوصله به خود رسیدن نداره شایدم افسرده است شایدم میخواد مجرد به نظر بیاد. 

این منم..مو رنگ نمیکنم چون دوس ندارم...ابرو برنمیدارم چون ابروهام خیلی نچرال و خوشگله...حلقه هم طاقتم نمیاد چیزی انگشتم باشه خارش میگیرم....یعنی الان من مشکوکم ار نظر بقیه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

چرا دوست داری بدونی اون طرف چرا این مدل میگرده؟واسع این که حرف دربیارید پشت سرش؟ 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

میتونه دلایل متفاوت داشته باشه

افسرده باشه 

سادگی رو دوست داشته باشه 

برای همسرش این چیز ها مهم نباشه 

از زندگیش راضی نباشه

اولویتش تو زندگی چیز های دیگه باشه

ودلایلی که بفکر ما نرسیده ؟؟؟؟

چون انگیزه نداره چون مردش اون عشق و علاقه و شور زندگی رو بهش نداده

نه بابا عاشقانه همو دوس دارن . شوهرش ادم حسابیه پولداره.

از نزدیکام هستن 

همه چیز اوکیع تو زندگیش

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
من الان تو همین شرایطم. حلقه رو واسه مهمونی میندازم.موهامم رنگ نمیکنم چون ریزش مو دارم. ابروهامم پر ...

عزیزم کلا هیچدقت ابرو برنداره تو دانشگاه و... حلقه نندازع

منم موهام مشکی حلقه ندارم چون انگشتام درد میکنه ابروهامم متوسطه 

هرجا برم اعلام میکنم شوهر دارم

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤