2777
2789
عنوان

به نظر شما از فرهنگیان انصراف بدم

6936 بازدید | 179 پست

سلام دوستان خوشحال میشم نظراتتونو به اشتراک بزارید بنده 20سالمه و دانشجوی ترم سوم فرهنگیانم سال گذشته هم کنکور دادم رتبم با اوضاع داغون رتبه دهی و قضایای امسال لب مرزی شده ولی خوب قبول شدنم خیلی سخته و خدا امیدوارم معجزه کنه (رشته هدفم پزشکی یا دندون) قانون محرومیت ایام انتخاب رشته نگفتن یعنی راجب قبولی های سال پیش چیزی نگفتن اما چند روز پیش گفتن کسایی که کلا روزانه درس میخونن که فرهنگیان هم جزوشه نمیتونه حتی کنکور ثبت نام کنه و منم واقعا به پزشکی علاقه دارم نمونه درس خونده بودم معدلم همیشه ۲۰بود و الان با شنیدن این قانون محرومیت حالم خیلی بده با خودم میگفتم اگه قبول نشم بازم کنار دانشگاه میخونم اگه بعدا قبول شدم انصراف میدم اما الان اینم نمیتونم به نظرتون از فرهنگیان انصراف بدم یه سال دیگ بخونم و خب شرایط سخت هم میدونم از این هم خیلی ترس دارم یا اینکه طی سال ها تا تموم کنم بخونم درس های کنکورو تا اینکه بعد فارغ التحصیل شدن کنکور بدم؟با این قضیه هم مشکل ندارم ولی خب من یه دخترم فردا روز مسئله ازدواج شرایط من به کلی تغییر میده نمیدونم چی درانتظارمه و از زندگی و ایندم خیلی ترس دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوستم پزسکه پشیمونه میگه کاش رفته بودم فرهنگیان.درنهایت مهم پوله ک فرهنگیان راحت میدن با ساعت کم ...

دوستت الکی میگه

باور کن برگرده به گذشته بازم پزشکی رو انتخاب میکنه

درآمد پزشکی از معلمی بیشتره

پرستیژ هم که جای خود دارد

پزشکی خیلی سخته

هم درساش سنگینه روحیه قوی میخاد 

تا تخصص بگیری رفتی نزدیک ۴۰

معلمی راحت ۲۴ ساعته..در کنارشم میتونی مغازه بزنی یا هر شغل دیگه ای تو ایام تابستان

من و همکارام فقط ۴ روز در هفته تدریس داریم

⚘خدایا شکرت❣
چی بگم بستگی ب شرایط خودت داره من خودم ب خاطر علاقم اگ جات بودم از اول نمیرفتم فرهنگیان

من خب سال اولم نبود با اوضاع تاثیر معدل هر روز قانون جدید آدم میترسم بدون سیو داشتن چیزی بازم بمونه ولی خب الان کاری کردن که نمیشه سیو داشت باید انصراف بدی برای شرکت مجدد در کنکور اما من سال گذشته که کنکور دادم همزمان دانشجو بودم و میشد