2777
2789
عنوان

زنگ بزنم دانشگاه واسه پولم یانه

140 بازدید | 14 پست

من هفته پیش رفته بودم واسه گرفتن کارهای مدرکم بعدش رفتم باید میرفتم امورمالی واسه اینکه اونجا هم باید تایید میکرد بعدش گفتن پونصد وخرده ای از دانشگاه طلب کارید چون هر ترم شهریه رو رند میکردن

شماره شباگرفتن بزنن برام ولی هنوز نزدن بنطرتون زنگ بزنم بپرسم؟چی بگم؟

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳

زنگ بزنی پیگیر نمیششن حضوری برو بهشون بگو 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دانشگاه های دولتی پرداخت دانشجو ها رو معمولا سر ماه یا هر دو ماه یا سه ماه می ریزند. مثلا اول مهر یا اول آذر. هر دانشگاهی یه روال داره. زنگ زدی ببین کی قراره واریز کنند اگر نه پیگیری تاثیری تو سرعت دادن نداره‌

دانشگاه های دولتی پرداخت دانشجو ها رو معمولا سر ماه یا هر دو ماه یا سه ماه می ریزند. مثلا اول مهر یا ...

اها مرسی نمیدونستم اصلا فکر میکردم مثلا همون روز واریز میکنند

غیرانتفاعی دانشگاه من پس یکم دیگه صبرمیکنم

اها مرسی نمیدونستم اصلا فکر میکردم مثلا همون روز واریز میکنندغیرانتفاعی دانشگاه من پس یکم دیگه صبرمی ...

دانشگاه ما دولتیه اینجوریه. به نظرم برو دانشگاه بپرس کی قراره واریز کنند که اگر واریز نشد پیگیری کنی. 

بعدش رفتم چی بگم بهشون بگم مثلا پولم واریز کنید؟

آره بگو مثل اینکه یادتون رفته . اگه خودشون بودن میخواستن عزیزم بروبگیر

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

آره بگو مثل اینکه یادتون رفته . اگه خودشون بودن میخواستن عزیزم بروبگیر

اره تا کل شهریه رو واریز نمیکردیم اجازه انتخاب واحد نداشتبم

اره تا کل شهریه رو واریز نمیکردیم اجازه انتخاب واحد نداشتبم

خب دیگه پول شخصی نیس که روت نشه از صندوق دانشگاه میدن حتما بگیر