2777
2789
عنوان

کتک زدن شوهر در پریودی

3778 بازدید | 92 پست

دیروز رفتیم خرید دخترم حسابی کلافم کرد میگفت دستشویی می‌بردم میگفت ندارم همسرم همکاری نمی‌کرد دستشویی تا فروشگاه لباس خیلی فاصله داشت یه بارم پسرم گفت بعد گفت دو تارو باهم ببر گفتم بیا باهم ببریم نیومد خلاصه عصبی شدم. تو ماشین دخترم با کفش کثیف که دستشویی بود رو صندلی ماشین سرپا شد من گفتم کفشاتو در بیار کثیفه حرفمو گوش نداد منم داد زدم شوهرم تصادف کرد چیز خاصی نشد ماشین به یه ماشین مالید اونا هم گفتن برو وقتی نشست تو ماشین سرم داد زد تقصیر تو بود منم از پشت مشت و کتک زدمش  و جیغ و هوار خیلی از خودم خجالت میکشم اولین باره جلو بچه ها این حرکت رو آمدم کارم خیلی زشت بود خون به مغزم نمیرسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با بچه ها اعصابم خیلی ضعیف شده داد میزنم ولی در مرحله کتک نرسیده تمرین میکنم ک بتونم خشمم رو کنترل کنم و رو رفتارم بیشتر توجه کنم   سعی کن خشمت رو مدیریت کنی کارهایی ک حالت رو بهتر میکنه انجام بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40