2777
2789
عنوان

خانم های شاغل لطفا جواب بدین

23 بازدید | 13 پست
شما که خودتون شاغل و دارای درآمد هستید چقدر تو مخارج خونه سهیم هستید و آیا به این دلیل که خودتون درآمد دارید آیا دیگه همسرتون بهتون پول نمیده مثلا برای خرید لباس یا هر چیز دیگه؟
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
دوستان من ممکنه الان فرصت نداشته باشم حضور مداوم تو تاپیک داشته باشم ولی حتما مدام سر میزنم و جواباتون رو میخونم خیلی دونستنش برام مهمه
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه لباس خودم و پسرم با منه..اما خورد و خوراک و دکتر با شوهرم..البته گاهی هم کارتم رو میدم شوهرم واسه خرید ...یه سری چیزای دیگه هم که واسه خونه واجبه خودم خریدم.مثل تصفیه اب....
پسرم....مرد من.....دستان کوچک و نگاه شیرینت تکیه گاه امن من و وجودت آرامش بخش لحظات دلواپسی من است....ممنونم که هستی
قبلا که اوضاع بدتر بود همه حقوقم رو میزاشتم رو حقوق شوهرم و خرج میکردیم . الان همه حقوم رو پس انداز میکنم و هر خرجی بکنم از همسرم میگیرم پولش رو ولی پس اندازم رو هم برای خانواده خرج میکنم مثلا عوض کردن ماشین و... بستگی به همسرت داره بیشتر
ما کلا هماهنگیم، پول من و پول تو نداریم ، قسط میدیم، خرج خونه و بقیه چیزا ، خریدامونم میکنیم... جیبمون یکیه. ولی هرچی بخریم به اسم من زده میشه به پاس تمام فداکاریهام
پرپر معلومه خیلی فداکاری
من بیشتر حقوقمو خرج خونه و بچه و خودم میکنم، همین که شوهرم کاری به حقوقم نداره کافیه، بعضی وقتا میریم بیرون من که خرید میکنم واسه خودم اونم حساب میکنه ، بعدشم جیب من و اون نداره که...
پس انداز جدا از شوهرتون ندارید؟
هرچی در میاریم صااادقانه خرج میکنیم، تمااام این سالها یعنی از عقد به اینور همیشه با هم بودیم و حساب کتابمون یکی بوده، پس انداز مخفی هم ندارم توی زندگی ما خوشبختانه جایی نداره ! خداییش فداکاری نیست از صبح تا عصر بری سر کار همه رو خرج زندگیت کنی. ؟؟ وقتی وظیفه مرده ؟؟
البته اینو بگم اگه شوهرم نمک نشناس و پررو بود یه قرونم نمیدادم، چون قدر میدونه و دریغی ازم نداره منم چیزی رو دریغ و مخفی نمیکنم
من همیشه کمک میکنم تو مخارج خونه اصلا از شوهرم پول نمیگیرم وهرچی هم لازم باشه میخرم واسه خونه اما از ماه بعد میخوام شوهرم خرج کنه من طلا بگیرم به جاش پس انداز بشه . البته نا گفته نمونه شوهرم هم تو خونه داری وبچه داری بهم خیلی خیلی کمک میکنه
فروش عطرهای برند بدون جعبه با ضمانت مرجوع fatimemar@https://t.me/j oinchat/AAAAAD9XXE-ToRiJjKY1cg