2777
2789

من امسال یازدهمم ولی کلی واحد مونده دهم دارم ینی دهم خیلی خراب کردم امروزم ک نرفتم از فردا میرم مدرسه‌نمیدونم‌چجوری برنامه ریزی کنم مشاورم خدا تومن پول میخاد میگیرم ولی چنروز بد میخام ببینم شما اگ برنامه ریزی درسی تفریحی یا هرچی در این باره داره بیاید  خواهرانه بهم بگید چون اسن فیزیک و ریاظیم خوب نیست💔😕

فقط الله 

چرا انسانی نرفتی؟ تجربی چی میخوای بخونی تو دانشگاه؟

اخه اسن علاقه ندارم ب انسانی

دندون پزشکی 

میخام از الان محکم بخونم دهم جبران کنم چون همش تجدید بود ن کلاس ن معلم خوب ن مشاور ن برنامه ریزی هنش بی حوصلگی و استرس و اضطراب

فقط الله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اسن علاقه ندارم ب انسانیدندون پزشکی میخام از الان محکم بخونم دهم جبران کنم چون همش تجدید بود ن ک ...

برو انسانی رشته روانشناسی با مدرک ارشد میتونی مطب مشاوره بزنی

شاگرد اول ها هم دندونپزشکی قبول نمیشن شما که میگی تجدید شدی همه درسهات رو

وقتت رو تلف نکن

برو انسانی رشته روانشناسی با مدرک ارشد میتونی مطب مشاوره بزنیشاگرد اول ها هم دندونپزشکی قبول نمیشن ش ...

ینی تو یازدهم نمیشه جبران کرد دوازدهم

فقط الله 

سلام عزیزم

من دانشجو پزشکی هستم

و دقیقا حس و حالتونو درک میکنم

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

واقعا میشه

چون هم دیدم هم شنیدم هم لمس کردم

من خودم متاهل بودم ک قبول شدم

ولی باید باید باید مشاور داشته باشی اینو قطعی بهت میگم

من ۱ سال پشت کنکور موندم چون خیلی چیزارو نمیدونستم چون فکر میکردم بلدم خودم

اما حقیقت این بود سال بعد ک مشاور خوب و دلسوزگرفتم فهمیدم دنیا دست کیه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم 

واقعا میشهچون هم دیدم هم شنیدم هم لمس کردممن خودم متاهل بودم ک قبول شدمولی باید باید باید مشاور داشت ...

شما از چ پایه ای شروع کردی برا کنکور خوندی 

برنامه ریزی داشتی؟

میشه مشاوران معرفی کنین البت کدوم شهر باشن نمیدونم مهمه یا ن 

من مشاور خوب نمیدونم کیه اسن نمیشناسم

فقط الله 

من سال اول دهم خراب کردم ولی میگن نمیشه جبران کرد یازدهم و دوازدهم چرا اخه

اصلا اینطور نیست

من سال یازدهم و دوازدهم فیزیک هم ریاضی  گند بود اما ۱ سال بعد ک مشاور گرفتم راه افتادم‌

اگر زودتر کسی بود منو راهنمایی کنه قطعا ۱ سال از عمرم هدر نمیرفت و زودتر به نتیجه می‌رسیدم

مشاور خوب واقعا باعث موفقیت و پیشرفت میشه

و مشاور بد باعث میشه گند زده بشه به زندگی و اینده ات

اصلا اینطور نیستمن سال یازدهم و دوازدهم فیزیک هم ریاضی گند بود اما ۱ سال بعد ک مشاور گرفتم راه افتا ...

مرسی ازت باز بهم امید دادی🤦‍♀️همه نامیدم کردن 

میشه مشاورتون معرفی کنین

فقط الله 

شما از چ پایه ای شروع کردی برا کنکور خوندی برنامه ریزی داشتی؟میشه مشاوران معرفی کنین البت کدوم شهر ب ...

مشاور خودم رو الان بهشون دسترسی ندارم و شمارشونم ندارم

اما با این مشاور اشنایی دارم و یکی از نزدیکانم باهاشون مشاور داشت و دندون قبول شد

ایدی شم میزارم برات

فقط شرایطتو کامل صادقانه و راست بهشون بگید امیدوارم مفید باشه براتون

ایدی روبیکاشونhenle89

الان ک مدرسه هم نرفتی بهش پیام بده

بنظرم زود به فکر افتادی و اگر همین الان خودتو دریابی میتونی ب رشته های تاپ و ارزوهات فکر کنی