خواب دیدم سگ سفید کوچولو ناز و خندون داشتم که همش دوس داشت بیاد بغلم منم بغلش می کردم ولی خب یه بار انداختمش سطل اشغال ولی دوباره میومد تو بغلم و رخت خوابم دیگه منم ازش خوشم میومد ، در دنیای واقعی من دوس ندارم سگ تو خونه داشته باشم و نداشتم اصلا ، ولی خیلی سگ سفید و تمیز و گوگولی بود ک همش دوس داشت بغلم باشه ، کسی تعبیرشو میدونه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شاید شما کسی از درون با شما دشمنی داره اما در ظاهر نشون نمیده
هم صدقه بده هم مواظب اطرافیانت باش ممکنه رویای صادقه باشه ممکنه هم نه اثر دیدن کلیپا باشه ولی به دلت بد راه نده
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
اخه دشمن که ناز و گوگولی نمیشه که با اینکه سطل انداختمش دوباره بیاد سمتم و بغلم باشه ، فکر کنم به من ...
شاید برای شما صدق نکنه
منتها بعضی افراد دشمنیشو اول آشنایی یا تو کار یا دوستی نشون نمیدن اونا خطرناک ترن...
خوابی که دیدم این بود اول دیدم تو خونه یه سگه رفتم بیرون کار داشتم وقتی اومدم خونه دیدم همون سگ خونست هنوز خودشو به بی حالی میزد خلاصه رفتم گرفتمش ولی کلا انگار ترسیده بود خودشو زده بود به موش مردگی بعد وقتی از پنجره پله اضطراری انداخمتش بیرون کاملا سرحال شد و تازه یا دوتا شد یا یکی دیگه هم کنارش بود ولی رفتن ...
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
اخه دشمن که ناز و گوگولی نمیشه که با اینکه سطل انداختمش دوباره بیاد سمتم و بغلم باشه ، فکر کنم به من ...
حالا بازم میگم شاید برای شما صدق نکنه الان اکثر کانالا کلیپ سگ گوگولی میذارم شاید اونا تو ضمیرناخودآگاهت بوده گلم نگران نشو صدقه هم بگذار خیره ان شاءالله