2777
2789
عنوان

بتای پایین😢😢

2160 بازدید | 65 پست

سلام 

من دوروز قبل موعدم آز بتا دادم 300بود

امروز 8روز گذشته دوباره آز دادم زدهmore than 1000 درصورتی ک اگه هر48ساعت باید دوبرابر بشه باید میشد 4800😢😢

چرا اینقدر کمه؟؟؟کسی اینجوری بود؟ بچتون سالم مونده؟؟؟؟؟

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سونورفتی؟ من قلب دخملی هم تازه هفته ده دیده شد ممنونم گلم خدانی نی تودلی شمارم حفظ کنه . من تنبلی تخمدانم داستم ودارم

صدمرده زنده میشوداز ذکریاحسین/ارباب مامعلم عیسی بن مریم است
عزیزم سونورفتی؟ من قلب دخملی هم تازه هفته ده دیده شد ممنونم گلم خدانی نی تودلی شمارم حفظ کنه . من تن ...

نه سونو میخاستم هفته 8 برم ک قلبشم ببینه. الان برم چیزی معلومه؟ یعنی اگ خدای نکرده خارج رحمی باشه معلومه الان؟

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

دو برابر نه، حدود 1.6 برابر. چند روز دیگه تکرار کن و تا قبل هفته هفت سونوگرافی نرو

خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای